Ahojky,
sháním výfuk na M5 r.v 91. Myslím, že by měl být jiný než u 535. Nabízím, za to svůj, který tam mám teď. Je to spor?ák z Corvetty. A nebo samozřejmě koupím za slušný peníz.
Díky
1Pavel píše:Ahojky, sháním výfuk na M5 r.v 91. Myslím, že by měl být jiný než u 535. Nabízím, za to svůj, který tam mám teď. Je to spor?ák z Corvetty. A nebo samozřejmě koupím za slušný peníz. Díky
No sehnat ho ze starý káry zdravej bude umění,raději bych to nechal udělat u někoho kdo se tím zabývá....
Sotei jsem na netu nikde nenašel. Ale Olmík je někde na moravě, ne? Něco blíže ku Praze by se nenašlo Ale ani moc mi nejde o nějakej laděnej. Ten tam je ted a neslysím vlastniho slova Nejlepsi by bylo dat tam to, co tam ma byt. Alespon parametry.
Ta firma se v prvnim padu vyslovuje Sotea a Olmik alias Olomouc opravdu na Morave je:) Kdyz nechces nic extra, votevri Zlaty stranky, mrkni na vyfuky a kazdej druhej ti tam neco vykouzli...
Ach tak No ja bych radeji nekoho "overeneho". Je mi jasne, ze ve ZS jich bude spousta, ale...znam jak to chodi. V kazdem pripade diky za tip. Musim s tim neco udelat.
co to rovnou objednat u nejakyho dovozce myslim ze na proseku je jeden co ma i typi na nejakej servis co by se mohl k necemu dostat a nebo rovnou to objednat u BMW (co a le cena...)
530DAT píše:co to rovnou objednat u nejakyho dovozce myslim ze na proseku je jeden co ma i typi na nejakej servis co by se mohl k necemu dostat a nebo rovnou to objednat u BMW (co a le cena...)
taky muzes zajit do AUTECU a objednat
v sotea ti udelaji vyfuk jaky budes chtit, urvanej i tichej, vcetne svodu
Zkusím zavolat p. Šotkovskému, jestli by něco nesehnal. O té firmě na Proseku jsem slyšel. Zkusím se tam zastavit a snad mi neco poradej. Stejně mě čekají ještě zadní gumy, tak toho mám více