Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak vyndat koberec?
-
- Kontaktovat uživatele:
Player1 píše:Předpokládám, že nemyslíš malej kobereček pod nohama, ale rovnou ten velkej ještě pod ním...tak to je pěknej voser. Musela by sedačka ven a muselo by se to vytáhnout z pod tunelu a zpod všech tapeců kolem. Spíš bych vzal asi fén a teplým vzduchem bych se to snažil vysušit
No přesně ten velkej..

-
- Kontaktovat uživatele:
Player1 píše:Honza-net píše:No přesně ten velkej..Fenem jsem to zkoušel, chtělo by to nějaký megafén..
To musí jít, ale asi to bude na dlouho no. Kdyžtak to nech stát někde na slunku, ale nejlíp s otevřenýma dveřma, ať to nezplesniví nebo tak něco
No, zejtra mam volno, tak mam alespon o zábavu postaráno..
no jo, jedine tak ako psali kluci..ja raz ten koberec vyndal a bohuzel jsem ho musel rozpulit nad tunelem..slo by to i cely,jen bych musel nejakym zazrakem oddelat plynovej pedal..to byl jedinej problem..jinak to jde v pohode..ps.ja jsem to susil tyden:) v lednu ale..jo a na e32..ale to je vsude stejny skoro..
Tak kluci.....já sem měl ucpanej odtokový kanálek pod filtrem u řidiče v motorovém prostoru.... já se furt divil proč mám vlhko v autě a pak sem měl nasáklé i koberce !! a dokonce se mě začla držet voda v místě pro nohy v zadu a pod sedačkou řidiče
normálně sem viděl vodu jak se tam povaluje
svině....
Takže sem si vzal den volno a sehnal sem si vodní vysavač a dlouuuuho sem vysával a hrál si s tím aniž bych něco rozebíral.....druhý den šáhnu a koberec se zdál suchý ale po dalším dni zase byl vlhkej mírně a říkám si asi problém...
Proto sem se rozhodl sundat koberec...vyndal jsem sedačku, ty prahový lišty a nadzvedl jsem ten koberec....
POD TÍM KOBERCEM JE fakt tlustá výpln ale né molitan ale něco na podobný zpusob ale o něco tužší takže to bylo nasáklý jak hovado
takže to sem vymačkal a dole spousty vody a nakonec fény a hadry atd...a podařilo se a už je klid no
ale lepší každopádně nadzvednout a pohrát si s tím...

Takže sem si vzal den volno a sehnal sem si vodní vysavač a dlouuuuho sem vysával a hrál si s tím aniž bych něco rozebíral.....druhý den šáhnu a koberec se zdál suchý ale po dalším dni zase byl vlhkej mírně a říkám si asi problém...
Proto sem se rozhodl sundat koberec...vyndal jsem sedačku, ty prahový lišty a nadzvedl jsem ten koberec....
POD TÍM KOBERCEM JE fakt tlustá výpln ale né molitan ale něco na podobný zpusob ale o něco tužší takže to bylo nasáklý jak hovado