Tak už mám bafo doma:-)Je to nakonec 520i ikdyž jste mě to někteří rozmlouvali,ale ten stav zvítězil:-) Byl bych rád, kdyby jste mě poradili, kde sehnat knihu či formu pdf na údržbu toho auta. A nebo je jen možnost to objednat přes ebay v němčině?
bawaria píše:Tak už mám bafo doma:-)Je to nakonec 520i ikdyž jste mě to někteří rozmlouvali,ale ten stav zvítězil:-) Byl bych rád, kdyby jste mě poradili, kde sehnat knihu či formu pdf na údržbu toho auta. A nebo je jen možnost to objednat přes ebay v němčině?
pdf Hledat tištěnou knížku v češtině lze objednat u dealera
Vím,že tady je manuál,ten je o.k. Ale rezignoval jsem a objednal si tu knížku z Německa- edice jak na to. Takže jak mě příjde a budu mít čas,tak ji můžu okopčit, měli byjste o to zájem?
Manuál mám, to není problém,ale moc děkuji:-) Jedná se o to,že mi příjde celá knížka o servise a údržbě,v ČR je to edice JAK NA TO?Jenže je problém v tom,že e39 už v ČR není a už vůbec ne v češtině.Takže naopak dal bych to do PDF a rozeslal,kdo by chtěl.Pokud by vůbec někdo chtěl:-)
bawaria píše:Manuál mám, to není problém,ale moc děkuji:-) Jedná se o to,že mi příjde celá knížka o servise a údržbě,v ČR je to edice JAK NA TO?Jenže je problém v tom,že e39 už v ČR není a už vůbec ne v češtině.Takže naopak dal bych to do PDF a rozeslal,kdo by chtěl.Pokud by vůbec někdo chtěl:-)
Aha? Tak teď jsou dvě možnosti,mohl bys mě to hodit na mail? county@seznam.cz,,,, a pokud to někdo bude chtít v originále v německém jazyce,pak jak mě to příjde,tak to přepošlu zase já,pač už to nejde stornovat,mám to zaplacené a už to němčouři vyřizují.
Nejlepší servisní manuál je BMW TIS, občas se na něj dá narazit na P2P sítích.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic