Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 velký BC

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
slapec

#1 Příspěvek od slapec »

Zdravím pánové. Má mít e34ka (benzín i nafta) závadový displej pokaždé když má velké BC?? Díky za radu
slapec

#2 Příspěvek od slapec »

Jo a ješte dodatek. Když třeba není závadový dispej a je velké BC má to vliv na funkci?? :)
Caris

#3 Příspěvek od Caris »

Zalezi asi podle roku vyroby. Do 93 si myslim ze zavad. display nebyl montovan. Mozna se v roku pletu.
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

Caris píše:Zalezi asi podle roku vyroby. Do 93 si myslim ze zavad. display nebyl montovan. Mozna se v roku pletu.

To se plateš. :) Já měl E34 r.v.90 a display jsem měl.Záleží na tom jestli má to auto checkcontrol.Pokud ho má tak má display a pokud ne tak ho nemá.Pokud je velký BC tak je display vždy.
Caris

#5 Příspěvek od Caris »

Je to mozne. Mel jsem tri E34 a ve vsech jsem mel jen malej BC. Nedavno jsem do posledniho nacpal velkej. Nicmene to na funkcnosti nic nemeni a velky BC bez CC funguje
slapec

#6 Příspěvek od slapec »

Já mám TDSo model 96 mám velké BC funguje jak má, ale displej nemám :? . Tak právě mě to zajímá. Tak je možný, že už mám asi měněný budíky, což se nedivím páč e34kách věčný nejsou :) . A myslíte kdybych sehnal TDSesový budíky s displajem, tak by ten displej fungoval??
Caris

#7 Příspěvek od Caris »

Zalezi jestli tam mas modul CC. Je v prostoru pojistek pod predni kapotou v levo. Kdyz ho tam nemas modul tak to asi funfovat na hlaseni chyb fungovat nebude.
slapec

#8 Příspěvek od slapec »

A můžeš mi prosím popsat jak asi vypadá a juknu se tam. Dík
Kail

#9 Příspěvek od Kail »

Tak ale ten display na budíkách zobrazuje i věci z BC,třeba spotřeba atd. ne?Ne jen info z Checku...

Zajímalo by mně,když si seženu velkej BC + ty budíky s displejem a zapojím,jestli to bude fungovat nebo ne.Jestli je tam příprava pro budíky s displejem atd... :? :D
slapec

#10 Příspěvek od slapec »

Kail: No to sice joo. Ale spotřeba, venkovní teplota, dojezd na naftu atd. se ti zobrazí i na tom malým dispeli na bc. Jako mě osobně ten displej na budíkách nechybí pořád to akorát pípá a píše co máš dělat a co ne :twisted: takhle mi to dělal benzín :) . Ale tak zajímá mě to a třeba bych si to i časem dodělal kdyby se tyhle rozbily.
libovka

#11 Příspěvek od libovka »

Kail píše:Tak ale ten display na budíkách zobrazuje i věci z BC,třeba spotřeba atd. ne?Ne jen info z Checku...

Zajímalo by mně,když si seženu velkej BC + ty budíky s displejem a zapojím,jestli to bude fungovat nebo ne.Jestli je tam příprava pro budíky s displejem atd... :? :D

Myslím si že budíky s displejem nejdou dát za obyčejný.Ale velkej BC,pokud je příprava tak domontovat jde.
Caris

#12 Příspěvek od Caris »

slapec píše:A můžeš mi prosím popsat jak asi vypadá a juknu se tam. Dík

No ja CC nemam takze ti to presne nepopisi, ale to to krabicka v pojistkach stand. velikosti modulu (30x15 cca) a melo by na ni byt vytisteno CC nebo checkcontrol
fafejta

#13 Příspěvek od fafejta »

U TDSa jsem nikdy neviděl přístrojovku s textem pro zobrazování check a info BC.Dle mě to maj jen benzínové verze. :wink:
Martinéz

#14 Příspěvek od Martinéz »

fafejta píše:U TDSa jsem nikdy neviděl přístrojovku s textem pro zobrazování check a info BC.Dle mě to maj jen benzínové verze. :wink:

Je to jak rikas, do TD/TDs se Check nedaval, tudiz ani packu ani budiky nenajdes.. Ale myslim, ze kdo ma malej BC, velkej udela sam o sobe radost.. :)
Kail

#15 Příspěvek od Kail »

Martinéz píše:
fafejta píše:U TDSa jsem nikdy neviděl přístrojovku s textem pro zobrazování check a info BC.Dle mě to maj jen benzínové verze. :wink:

Je to jak rikas, do TD/TDs se Check nedaval, tudiz ani packu ani budiky nenajdes.. Ale myslim, ze kdo ma malej BC, velkej udela sam o sobe radost.. :)

Aha,no tak tím se to vyjasňuje :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Baxon »

Martinéz píše:

páčku jo, v TDS jsem ji měl a přepínala funkce na BC.
slapec

#17 Příspěvek od slapec »

Já mám páčku i velký BC. Takže když nemám displej, tak je to OK a budíky jsou origo a třeba i nestáčené 8) . Dík za rady.
Kail

#18 Příspěvek od Kail »

A ještě jedna otázka : Ta páčka stačí taky jen připojit do nějakýho konektoru a bude fakčit,nebo se musej natahat dráty?A musí být z dieselu jako je tomu u Boardu nebo bude fungovat i z benzínu?
Caris

#19 Příspěvek od Caris »

Jak vypada ta packa a kde je umystena ? docela me to zajima. Dal bych si ji tam taky
slapec

#20 Příspěvek od slapec »

Páčkou se myslí normálně blinkrová páčka jen je na ní nápis BC a šipka. Na páčku se ,,ťuká´´. No osobně si myslím, že by teoreticky mohla být stejná, ale fakt nevím. Třeba páčka tempomatu je na benzínu a na naftě odlišná!!
Odpovědět