Caris píše:Zalezi asi podle roku vyroby. Do 93 si myslim ze zavad. display nebyl montovan. Mozna se v roku pletu.
To se plateš. Já měl E34 r.v.90 a display jsem měl.Záleží na tom jestli má to auto checkcontrol.Pokud ho má tak má display a pokud ne tak ho nemá.Pokud je velký BC tak je display vždy.
Je to mozne. Mel jsem tri E34 a ve vsech jsem mel jen malej BC. Nedavno jsem do posledniho nacpal velkej. Nicmene to na funkcnosti nic nemeni a velky BC bez CC funguje
Já mám TDSo model 96 mám velké BC funguje jak má, ale displej nemám . Tak právě mě to zajímá. Tak je možný, že už mám asi měněný budíky, což se nedivím páč e34kách věčný nejsou . A myslíte kdybych sehnal TDSesový budíky s displajem, tak by ten displej fungoval??
Zalezi jestli tam mas modul CC. Je v prostoru pojistek pod predni kapotou v levo. Kdyz ho tam nemas modul tak to asi funfovat na hlaseni chyb fungovat nebude.
Tak ale ten display na budíkách zobrazuje i věci z BC,třeba spotřeba atd. ne?Ne jen info z Checku...
Zajímalo by mně,když si seženu velkej BC + ty budíky s displejem a zapojím,jestli to bude fungovat nebo ne.Jestli je tam příprava pro budíky s displejem atd...
Kail: No to sice joo. Ale spotřeba, venkovní teplota, dojezd na naftu atd. se ti zobrazí i na tom malým dispeli na bc. Jako mě osobně ten displej na budíkách nechybí pořád to akorát pípá a píše co máš dělat a co ne takhle mi to dělal benzín . Ale tak zajímá mě to a třeba bych si to i časem dodělal kdyby se tyhle rozbily.
Kail píše:Tak ale ten display na budíkách zobrazuje i věci z BC,třeba spotřeba atd. ne?Ne jen info z Checku...
Zajímalo by mně,když si seženu velkej BC + ty budíky s displejem a zapojím,jestli to bude fungovat nebo ne.Jestli je tam příprava pro budíky s displejem atd...
Myslím si že budíky s displejem nejdou dát za obyčejný.Ale velkej BC,pokud je příprava tak domontovat jde.
slapec píše:A můžeš mi prosím popsat jak asi vypadá a juknu se tam. Dík
No ja CC nemam takze ti to presne nepopisi, ale to to krabicka v pojistkach stand. velikosti modulu (30x15 cca) a melo by na ni byt vytisteno CC nebo checkcontrol
A ještě jedna otázka : Ta páčka stačí taky jen připojit do nějakýho konektoru a bude fakčit,nebo se musej natahat dráty?A musí být z dieselu jako je tomu u Boardu nebo bude fungovat i z benzínu?
Páčkou se myslí normálně blinkrová páčka jen je na ní nápis BC a šipka. Na páčku se ,,ťuká´´. No osobně si myslím, že by teoreticky mohla být stejná, ale fakt nevím. Třeba páčka tempomatu je na benzínu a na naftě odlišná!!