todle tema me zajima, me se to obacas objevi. Nechal jsem to diagnostikovat v Nemeckym BMW servisu. Poradili mi vymenit nejakej modul v Control Checku asi za 200 € tak sem rek, ze na to prdim...
tady na klubu sem si precet, ze by to mohlo bejt cidlo v pedalu, ale prej tam zadny spinac neni...je to e36 328 coupe
hele mě to taky udělalo, jedu jedu pak prudší zabrždění a šlup už byla na displeji hlaška. vypnu a zapnu klíče a hláška není a brzdy fakči. Může to být tím spínačem nebo nějaká divná žárovka?
aDAm píše:hele mě to taky udělalo, jedu jedu pak prudší zabrždění a šlup už byla na displeji hlaška. vypnu a zapnu klíče a hláška není a brzdy fakči. Může to být tím spínačem nebo nějaká divná žárovka?
Kdyby to byla nějaká divná žárovka, tak ti to napíše BREMSLICHT a ne BREMS.ELEKTRIK.
aDAm píše:hele mě to taky udělalo, jedu jedu pak prudší zabrždění a šlup už byla na displeji hlaška. vypnu a zapnu klíče a hláška není a brzdy fakči. Může to být tím spínačem nebo nějaká divná žárovka?
U tebe to nebude spínačem, osobně jsem dával uplně novej
Miguel píše:U tebe to nebude spínačem, osobně jsem dával uplně novej
tak bych to viděl na nějakou divnou žarovku. Pokud jsem dobře zjišťoval tak když vypadne prave ve směru jízdy řve to že nejede jedna žarovka, když levé tak že nejdou světla vubec, bouchly mi obě žarovky postupně tak jsem je měnil a je fakt že jednu sem měl ze starych zasob doma a měla patici trošku špinavější, tak to možná děla ona
Ahoj.mám takovej problém.Nešly mi brzdový světla na e34 tds tak jsme koupili spínač druhošku.šlo to asi tři měsíce a vypálil se.tak jsem koupil originál.všechno bylo v pořádku a teď jsem zjistil že mi svítí pořád a ikdyž ho odpojím tak svítej světla.a hlavně mi to pořád vypaluje první pojistku.nevíte co s tím?jsem úplně bezradnej.musel jsem auto odstavit protože na každý startování byla jedna pojistka.teď tam mám 10A a zatím dobrý ale pořád ty světla svítěj.díky za rady