Zdravím pánové. Kupoval jste někdo vzpěry kufru na e34 toura?? Potřebuju vědet jestli k tomu dostanu i ty ,,šroubovací čepy-dolní uložení´´??? Popřípadě u čeho a kde? Vím trochu lama dotaz, ale potřebuji to vědet dík moc.
Ten cep jsem menil asi pred pul rokem a da se normalne koupit. Ale nevim jestli u nas. Mechosova zena mi ho objednavala z Reichu nejspis. Stal ani ne 100,-. No a ty vzpery se prodavaji na netu asi za 800 kus mam pocit.
Vzpěry maj v elitu to je v poho to vím, ale potřebuji vědet zda jsou u toho ty čepy. Páč ten čep se mi zlomil . Nebo napiš mi kdyžtak prosím přesnej nick toho typa je mu písnu SZ asi je od něj vezmu. Dík
slapec píše:Vzpěry maj v elitu to je v poho to vím, ale potřebuji vědet zda jsou u toho ty čepy. Páč ten čep se mi zlomil . Nebo napiš mi kdyžtak prosím přesnej nick toho typa je mu písnu SZ asi je od něj vezmu. Dík
Ty čepy kup nové origo v BMW bude to stovková položka.
slapec píše:Vzpěry maj v elitu to je v poho to vím, ale potřebuji vědet zda jsou u toho ty čepy. Páč ten čep se mi zlomil . Nebo napiš mi kdyžtak prosím přesnej nick toho typa je mu písnu SZ asi je od něj vezmu. Dík
Hl tim mechosem myslim jako myho mechanika - zadnyho clena fora Jestli chces, tak se tam stavim a reknu at to objednaji. Bude to treba do mesice - podle toho jaky dily budou zrovna brat. Chces? Vidim, ze jsi z Prahy tak ti dam SZ az to budu mit. Ok? Jeden ten spodni cep sroubovaci?
Aha . Jo určitě vem mi 2 na každou stranu jeden. Radši ho preventivně vyměním taky. Nevíš jestli šrouby co jsou nahoře jsou ňáký atypický nebo normální?? Až to objednáš tak mi teda písni SZ a pak se dohodnem co dál. Dík moc za ochotu!
Dobře vem mi 2 ty čepy a kdyby šly tak i ty horní šrouby. Je to e34 touring rok 1995, ale mělo by to asi být stejný . Kdyby něco do SZ ti posílám číslo (pár dní nebudu u netu), stačí SMS já ti kdyžtak cinknu. Dík moc