Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 Touring vzpěry

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
slapec

#1 Příspěvek od slapec »

Zdravím pánové. Kupoval jste někdo vzpěry kufru na e34 toura?? Potřebuju vědet jestli k tomu dostanu i ty ,,šroubovací čepy-dolní uložení´´??? Popřípadě u čeho a kde? Vím trochu lama dotaz, ale potřebuji to vědet dík moc.
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZapBranigan »

Ten cep jsem menil asi pred pul rokem a da se normalne koupit. Ale nevim jestli u nas. Mechosova zena mi ho objednavala z Reichu nejspis. Stal ani ne 100,-. No a ty vzpery se prodavaji na netu asi za 800 kus mam pocit.
slapec

#3 Příspěvek od slapec »

Vzpěry maj v elitu to je v poho to vím, ale potřebuji vědet zda jsou u toho ty čepy. Páč ten čep se mi zlomil :cry:. Nebo napiš mi kdyžtak prosím přesnej nick toho typa je mu písnu SZ asi je od něj vezmu. Dík
Setr

#4 Příspěvek od Setr »

Dolni cepy ani horni srouby nejsou soucasti baleni vzper co koupis v Elitu. Kupoval jsem je tam asi pred rokem a pul.
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

slapec píše:Vzpěry maj v elitu to je v poho to vím, ale potřebuji vědet zda jsou u toho ty čepy. Páč ten čep se mi zlomil :cry:. Nebo napiš mi kdyžtak prosím přesnej nick toho typa je mu písnu SZ asi je od něj vezmu. Dík

Ty čepy kup nové origo v BMW bude to stovková položka.
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZapBranigan »

slapec píše:Vzpěry maj v elitu to je v poho to vím, ale potřebuji vědet zda jsou u toho ty čepy. Páč ten čep se mi zlomil :cry:. Nebo napiš mi kdyžtak prosím přesnej nick toho typa je mu písnu SZ asi je od něj vezmu. Dík

Hl tim mechosem myslim jako myho mechanika - zadnyho clena fora :D Jestli chces, tak se tam stavim a reknu at to objednaji. Bude to treba do mesice - podle toho jaky dily budou zrovna brat. Chces? Vidim, ze jsi z Prahy tak ti dam SZ az to budu mit. Ok? Jeden ten spodni cep sroubovaci?
slapec

#7 Příspěvek od slapec »

Aha :D. Jo určitě vem mi 2 na každou stranu jeden. Radši ho preventivně vyměním taky. Nevíš jestli šrouby co jsou nahoře jsou ňáký atypický nebo normální?? Až to objednáš tak mi teda písni SZ a pak se dohodnem co dál. Dík moc za ochotu! :o
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ZapBranigan »

No ty srouby nahore nemaji zavit po cele delce a potrebujes na ne klic-hvezdicku. Ale to asi vidis i sam :D Ale ten sroub je snad soucasti baleni vzpery.
slapec

#9 Příspěvek od slapec »

Dobře vem mi 2 ty čepy a kdyby šly tak i ty horní šrouby. Je to e34 touring rok 1995, ale mělo by to asi být stejný :). Kdyby něco do SZ ti posílám číslo (pár dní nebudu u netu), stačí SMS já ti kdyžtak cinknu. Dík moc
Odpovědět