to jsem rad, ze to jde nemohl jsem pochopit, ze by to tam nebylo. Pri kazdem otevrení a vyndavani veci z auta jsem to vypinal a se divim, ze uz tam misto cudliku neni dira. DOBRA RADA. DIK
Před týdnem jsme dělali prase a jelikož mám trochu vylepšenou muziku, měl jsem auto otevřený a hrál jsem... Samozřejmě celý auto zbytečně svítilo a baterka se vybila už cca po 2 hodinách...
Po otevření dveří to jde tím tlačítkem jednorázově vypnout. Při dalším otevření dveří to zase bude svítit.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Po otevření dveří to jde tím tlačítkem jednorázově vypnout. Při dalším otevření dveří to zase bude svítit.
Nebude,aspoň mě to tak funguje,podržel jsem tlačítko několik sekund a mám stabilně vypnuto.
Já měl na mysli krátkodobý vypnutí normálním zmáčknutím vypínače.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Řekl bych, že předělat to je záležitost na pár desítek minut. Ani mi nevadí, že musím mít zapnutý zapalování, jen doufám, že takhle půjde to osvětlení vypnout. Uvidíme...
Taktéž mám e-39 r.v. 2002 a je to přesně tak. Při otevření dveří stisknu krátce tl. a zhasne interiér. Po otevření dveří se zase rozsvítí. Při dlouhém stisku cca 5 sek., se vypne osvětlení na dobro. Jen na pátých dveřích svítí při otevření kufru stále. Rádio lze zapnout i bez klíčku, ale cca po 20ti minutách nečinosti se vypne..
Rozvítí se při zapnutí parkovacích nebo jiných světel spolu s osvětlením budíků, přístrojů a tlačítek. Jejich význam si vysvětluju, že mají lehce osvítit prostor řadící páky, nebo pomoci najít ty tlačítka na zapnutí osvětlení interiéru.