Jde vyměnit baterie v klíči na E39 r.v. 2001, nebo se to musí řešit výměnou, nechci to zbytečně páčit, tak se raději zeptám. Díky za odpověď.
Jsou to ty 6-ti úhelníkový.
A v oválnym klíči z roku 98? Zamykání je ok, ale pokud podržím déle, jako že chci vytáhnout okna, nereaguje a je vidět, že dioda na klíči už nebliká. Někdy okna vyjedou do půlky, někdy i celý.
Susi píše:A v oválnym klíči z roku 98? Zamykání je ok, ale pokud podržím déle, jako že chci vytáhnout okna, nereaguje a je vidět, že dioda na klíči už nebliká. Někdy okna vyjedou do půlky, někdy i celý.
v tom baterka ještě je...ale v těch kosočtvercovích už není...ty jsou od 99 ... asi
vlezes do auta a zavres dvere
strcis klic do zamku a na 1s otocis do polohy 2 (rozsviceni kontrolek), klic hned vyndas
zmacknes kulate tl. (na klici) a drzis + v prubehu 10s 3x zmacknes dlouhe tl. - po tomto by mel klic blikat
priblizis klic ke zrcatku a zmacknes kulate tl. - auto zavre a hned otevre - pokud ne, tak je neco spatne
to smae udelas s dalsimi klici - v prubehu inicializace vsech klicu nesmis strkat klic do zamku.
vlezes do auta a zavres dvere strcis klic do zamku a na 1s otocis do polohy 2 (rozsviceni kontrolek), klic hned vyndas zmacknes kulate tl. (na klici) a drzis + v prubehu 10s 3x zmacknes dlouhe tl. - po tomto by mel klic blikat priblizis klic ke zrcatku a zmacknes kulate tl. - auto zavre a hned otevre - pokud ne, tak je neco spatne to smae udelas s dalsimi klici - v prubehu inicializace vsech klicu nesmis strkat klic do zamku.
Dík, ale nefunfuje to.... Na tomle klíči není ani žádná kontrolka co by měla blikat. Jen pro úplnost, jestli na to nemá vliv dodatečně dodělanej alarm, nějakej GT, hmmm nevim jestli ho nemam vyndat
Toho s tou kontrolkou si nevšímej,já mám ten klíč co ty a taky mi to nešlo,na netu jsem našel návod na tu inicializaci a mě to maká na oba klíče ale mám origo alarm.Jinak tady na foru je vlákno kde se o klíčích debatuje a tam jsem dával i obrázky jak ten klíč vypadá uvnitř,zkus pohledat.
Mě takhle zdechnul náhradní klíč, který jsem nikdy nepoužíval. V BMW servise mi řekli, že ho mám nechat jen dobít. Tak jsem cca půl roku používal ten náhradní klíč a byl 100% v poho. Dobíjí se indukcí, když je v zapalování.
Tak esli náhodou nemáš podobný problém..
Susi píše:A v oválnym klíči z roku 98? Zamykání je ok, ale pokud podržím déle, jako že chci vytáhnout okna, nereaguje a je vidět, že dioda na klíči už nebliká. Někdy okna vyjedou do půlky, někdy i celý.
to je zlym kontaktom , skus menej tlacit , dela mi to podobne ....