Dobry den
Zakoupil sem do BMW E39 radio a bylo mi jasny ze nepujde ovladani hlasitosti atd,ale zajimalo by me jestli to funguje jen u origa nebo jestli to jde i na koupeny.
Daj se koupit redukce pro neorigo rádia,které ti přepojej tu komunikaci na volantu.Ale nejsou na každé rádio,takže příště si zjisti na jaké rádio tyhle redukce jsou a až pak musíš koupit rádio. Ovšem když chceš využívat multifunkci na volantu.
Sida píše:Dobry den Zakoupil sem do BMW E39 radio a bylo mi jasny ze nepujde ovladani hlasitosti atd,ale zajimalo by me jestli to funguje jen u origa nebo jestli to jde i na koupeny.
Co a kde jsi koupil. Taky sháním nový. Na tom mým hraje pouze levá strana a nejde to opravit. Na kolik Tě přišlo???
Ja jsem koupil Pioneer deh-3000mp za 3230 KC,- ale to je jedno kup jaky chces na tom nezalezi a musis koupit zaslepku.Ze ti hraje jen jedna strana tak s tim ti nepomuzu.
Sida píše:Dobry den Zakoupil sem do BMW E39 radio a bylo mi jasny ze nepujde ovladani hlasitosti atd,ale zajimalo by me jestli to funguje jen u origa nebo jestli to jde i na koupeny.
Co a kde jsi koupil. Taky sháním nový. Na tom mým hraje pouze levá strana a nejde to opravit. Na kolik Tě přišlo???
To že koupil radio do E39 neznamená že je to origo z E39.Kdyby měl origo,tak mu multifunkce funguje.