Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Navigace v češtině
Ze na tom pracovali rok???? To je asi trochu prepal, ne? Zas tak tezky to nebude...
Proctete http://www.x5world.com/navigation-syste ... uages.html
Je potreba editovat software pro MK4, kterej je celkem bezne dostupnej.
Cas na to nemam a cizi jazyk mi zas tolik nevadi. Kdyby to "prazaci" delali tak za 1000, tak si to taky necham. Takhle na to kaslu
Proctete http://www.x5world.com/navigation-syste ... uages.html
Je potreba editovat software pro MK4, kterej je celkem bezne dostupnej.
Cas na to nemam a cizi jazyk mi zas tolik nevadi. Kdyby to "prazaci" delali tak za 1000, tak si to taky necham. Takhle na to kaslu
landys píše:Do Teplic se tak často nedostanu a na Holandsko-Německé hranice poslední dobou už moc taky ne
airbonemu (mimochodem je to Slovák) se to posílá prostřednictvím jednoho zdejšího člena (stačí hledat) a jdou na něj super reference. S tou češtinou, nevím odkud jsi, ale když jsi psal, že to máš do Brna 300 km, tak jsem tipoval, že do Teplic to bude blíž. Jinak to dělaj i v Praze i jinde. Akorát to asi bude dražší, než ta nabídka v Brně.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Do Brna to mám po dálnici 310, přes HK 250, k tobě asi 215, ale ta bundeska mezi Drážďanama a Lipskem nic moc, takže se na návštěvu netěš
Prosnitz znám jen s jedním S u Stralsundu a tam jsem nebyl snad 20 let a teď už tam není nic zajímavého
V Praze jsem za pár desítek minut, už jsem se tam s tou paní co to zařizuje 3x dohodl, ale jel jsem tam 2x zbytečně, protože její muž na to nějak neměl čas. Nebudu je jmenovat, všichni znáte, prostě nedoporučuji.
Proto bych raději jel i do Brna, kdyby tam nebyla jen slibotechna

V Praze jsem za pár desítek minut, už jsem se tam s tou paní co to zařizuje 3x dohodl, ale jel jsem tam 2x zbytečně, protože její muž na to nějak neměl čas. Nebudu je jmenovat, všichni znáte, prostě nedoporučuji.
Proto bych raději jel i do Brna, kdyby tam nebyla jen slibotechna

Já to nedělám, takže mně je to celkem jedno. Akorát vím, za kolik to dělaj v Praze, takže ta cesta do Brna by se několikanásobně vyplatila. Kdyby jsi rovnou měl v profilu, že jsi z Jablonce, tak ti poradím Novou Paku, to máš asi nejnlíž. Ale ta cena je u nich taky peklo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-