Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dobastleni Angel eyes na E34
-
- Kontaktovat uživatele:
diky za nakopnuti, je to zde:
http://www.youtube.com/watch?v=aUIxM91zFfo
http://www.youtube.com/watch?v=aUIxM91zFfo
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem koupil AE od Grega (bmwstyle.cz) a zatim jsem porad ve fazi rozdelani svetel. 3 uz mam rozdelany, ale porad se nemuzu dostat do ctvrteho. Je to dalkove svetlo (u E34 ten vnitrni par). Vzdycky me to sklo pri paceni praskne (uz jsem znicil 2 svetla, jedno se mi povedlo rozdelat diky tomu, ze ta parabola byla celkem dost prorezla). Mam teda posledni pokus.
Zkousel jsem to pict v troube na 200 asi pul hodiny, ale ani potom se mi to nepovedlo rozdelat.
Nemate nejaky knowhow jak se do tech svetel dostat?
Diky moc za jakoukoliv radu. Nerad bych zase shanel dalsi svetlo, uz se mi to zacina pomalu prodrazovat
Zkousel jsem to pict v troube na 200 asi pul hodiny, ale ani potom se mi to nepovedlo rozdelat.
Nemate nejaky knowhow jak se do tech svetel dostat?
Diky moc za jakoukoliv radu. Nerad bych zase shanel dalsi svetlo, uz se mi to zacina pomalu prodrazovat

ach jo, já se do toho chtěl taky pustit, ale měl jsem obavy z toho, že to nepůjde rozumně rozebrat a jak tak koukám, tak mé obavy jsou reálné. Chtělo by to nějaký step by step návod, jak světla rozebrat a nerozbít
Ještě řeším další dilema, CCF jsou super, ale mně se vždy na fotkách zdají CCF kroužky strašně moc uzoučké, ty origo AE se mi zdají širší, kolik mají vlastně v průměru ?

já to četl o té troubě, zkuste http://www.e30.cz tam to určitě dělalo hodně lidí, tak třeba tam bude nějaký know how
Jde to poěrně v pohodě - já to dělal horkovzdušnou pistolí - když to nahřeješ kolem dokola dost tak stačí jen trošku zapáčit šroubovákem a je to...Prasklo mi jen jedno,a to to první (nahřál jsem málo...)
Ale pozor - taky se mi u jednoho dálkáče stalo že jsem ho nahříval zase moc dlouho a uvnitř se odloupal ten chrom nebo co to je za leskou vrstvu na parabole (mám tam asi 3 takový flíčky...)
Ale pozor - taky se mi u jednoho dálkáče stalo že jsem ho nahříval zase moc dlouho a uvnitř se odloupal ten chrom nebo co to je za leskou vrstvu na parabole (mám tam asi 3 takový flíčky...)
Je to asi 3 tydny co sen si je daval na E34. Vyndat svetla byla sranda,ale pak odlepit ty skla..... Resil jsem to nahrejvanim horkovzdusnou a zaroven lehce pacit. Pak to slo celkem dobre. Mam cerny svetla od Helly. Po sundani skel je u tlumeneho svetla cerny plast okolo cocky. U toho plastu se musi ubrousit hrana,aby zalezl vic do svetel. Tim vznikne misto pro ty krouzky. Jinak pak jak na tom videu. Ja akorad u tech tlumenych protahl draty dirou po parkovacce. Ve finale to nema chybu! Moc pekny. I na tech cernych svetlech. Jsou videt krouzky i pri zhasnuti.
- Přílohy
-
- 2012374,DSCF2746 (1).jpg (64.69 KiB) Zobrazeno 153 x
-
- 2012483,DSCF2734 (1).jpg (90.73 KiB) Zobrazeno 151 x
-
- S1050441 (1).jpg (92.27 KiB) Zobrazeno 151 x
No ja jsem to chtel taky, ale problem to bylo rozbrat a pak jsem zjistil ze u potkavacich svetel se musis vybrousti parabolka aby tam vlezli, a pak vznikne dalsi problem..
I kdyz vsechno se udela verim ze to bude pekne svitit ale co kdyz se jeden krouzek pokazi tak se to musi opet cele rozdelat a uz to zacina na novo... a to me odradilo..
I kdyz vsechno se udela verim ze to bude pekne svitit ale co kdyz se jeden krouzek pokazi tak se to musi opet cele rozdelat a uz to zacina na novo... a to me odradilo..