Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 zadni svetla FL spalene diody

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
proks

#1 Příspěvek od proks »

Pri spatne instalaci zad. svetel jsem odpalil diodi, nevite nekdo co stim? Prosim usetrete me pripominek typu, ze jsem blb a ze svetla jsou v prd..., tohle vim ted taky. Tak ze kdyby mel nekdo nejakou radu, piste. Dik
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

A co chceš jako poradit?Bud diody vyměn nebo kup jiný světla.Jen se zeptám co jsi na tý instalaci podcenil že se tohle stalo.Vždyd je jen připojíš na konektor.
Birkoff

#3 Příspěvek od Birkoff »

A nebo jsi připojil 12V na 6V světla? Tak se přiznej. Každopádně pokud jsou opravdu spálené, tak je budeš muset "vypreparovat" (jestli to vůbec půjde) a vyměnit. Vůbec netuším kde jsou zalité a už vůbec ne, jak se k nim dostat. Upřímně je mi tě líto, nechtěl bych to dělat.
proks

#4 Příspěvek od proks »

Nevedel jsem, ze diodi jsou 6V, modul jsem nekupoval, (jelikoz mi vsichni radily, ze to je jednoduchy a pry staci zarovka nebo odpor(ale i tak svetla blikaji)), zarovku jsem pripojil paralelne a ne do serie, svetla asi pul hodky svitily a potom uz ne. Ted uz mam novy, ale i s modulama, takze mam jeste ty spaliny a chtel jsem je spravit, aby se aspon neco vratilo.
Kail

#5 Příspěvek od Kail »

No upřímně si myslím že se ani nevyplatí to spravovat,ty diody budou drahý jako KRÁVA :(
Odpovědět