popripade ak by vedel niekto o podobnom aute nech mi napise

Dik za vsetky rady
Dik za radu .A bola aj vtedy v bazari alebo sukromny inzerat?Marten píše:Nevím jestli je to ta samá, ale asi před rokem a půl jsem chtěl podobnou kupovat (podle popisu je to ta samá). Už tenkrát za ni chtěl majtel nějakých 110K což před takovou dobou byla hodně zajímavá cena. Když jsem se ptal, proč je to tak levný, tak mi majtel řekl, že to má nějaký kosmetcký vady. Nakonec jsem se na to vykašlal, protože ta cena byla hodně podezřelá (z čehoš jsem měl strach) a zrovna venku sněžlo...![]()
Řekl bych na 99% že je to ona.
130maxi píše:Dik za radu .A bola aj vtedy v bazari alebo sukromny inzerat?Marten píše:Nevím jestli je to ta samá, ale asi před rokem a půl jsem chtěl podobnou kupovat (podle popisu je to ta samá). Už tenkrát za ni chtěl majtel nějakých 110K což před takovou dobou byla hodně zajímavá cena. Když jsem se ptal, proč je to tak levný, tak mi majtel řekl, že to má nějaký kosmetcký vady. Nakonec jsem se na to vykašlal, protože ta cena byla hodně podezřelá (z čehoš jsem měl strach) a zrovna venku sněžlo...![]()
Řekl bych na 99% že je to ona.
Tashiro píše:Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Jen bych si dal bacha na stav, at ti zašlou VIN a zavolej do Autecu jestli by ti někdo nevytáhl historii a výbavu, a to si porovnej. Ty hajzlíci to umí tak aby ti Automat makal dobře tak 200 km, pak je to o 60.000,- stejně s jinýma věcma ....
Zeptal bych se na kontakt na majitele, (podle mě bude i v anonnci inzerovat) a tomu bych zavolal ať víš od koho to je a zda se historie shoduje s tím co máš z Autecu + trochu bych zaGoogloval a našel si informace o bazaru a majiteli auta, vždy něco najdeš.
Tashiro píše:Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Marten píše:Tashiro píše:Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Jen bych si dal bacha na stav, at ti zašlou VIN a zavolej do Autecu jestli by ti někdo nevytáhl historii a výbavu, a to si porovnej. Ty hajzlíci to umí tak aby ti Automat makal dobře tak 200 km, pak je to o 60.000,- stejně s jinýma věcma ....
Zeptal bych se na kontakt na majitele, (podle mě bude i v anonnci inzerovat) a tomu bych zavolal ať víš od koho to je a zda se historie shoduje s tím co máš z Autecu + trochu bych zaGoogloval a našel si informace o bazaru a majiteli auta, vždy něco najdeš.
Můžeš mi prosím prozradit jak to udělat aby automat fungoval dobře 200 Km a pak se vysypal?? To by mě fakt zajímalo...![]()
Mimochodem jsem psal, že ten inzerát v annonci jsem četl před rokem a půl.
Demostenes píše:Tashiro píše:Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Po faceliftu je to temer identicke, pak kravinek, ktere na prvni pohled ani nepoznas, pokud nevis, ze to mas hledat. Tam zadny rozdil stylu nic moc a o neco hezci neni.
Tashiro píše:Marten píše:Tashiro píše:Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Můžeš mi prosím prozradit jak to udělat aby automat fungoval dobře 200 Km a pak se vysypal?? To by mě fakt zajímalo...![]()
No jo no jo.... chceš dát číslo na toho kdo to ví??? Klidně ti dám číslo na turka co prodává auta v DE.
Pokud to někdo má v bazaru je veliká šance, že tam bude inzerát zase, nemluvím o inzerátu před rokem a půl ...
Tashiro píše:Demostenes píše:Tashiro píše:Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Po faceliftu je to temer identicke, pak kravinek, ktere na prvni pohled ani nepoznas, pokud nevis, ze to mas hledat. Tam zadny rozdil stylu nic moc a o neco hezci neni.
Ale samo, že to je poznat ... navíc pokud si to četl, tak víš, o čem je řeč. nejde o světla a lampy![]()
Každý by radši po FL
P-J píše:Tashiro píše:Demostenes píše:[quote="Tashiro"]Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Ale samo, že to je poznat ... navíc pokud si to četl, tak víš, o čem je řeč. nejde o světla a lampy![]()
Každý by radši po FL
Marten píše:Tashiro píše:Marten píše:[quote="Tashiro"]Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
No jo no jo.... chceš dát číslo na toho kdo to ví??? Klidně ti dám číslo na turka co prodává auta v DE.
Pokud to někdo má v bazaru je veliká šance, že tam bude inzerát zase, nemluvím o inzerátu před rokem a půl ...
P-J píše:Tashiro píše:Demostenes píše:[quote="Tashiro"]Cena bych řekl, že je adekvátní ... koukni se tady do inzerce a uvidíš, že lidi když už e39 tak po FL. Tyhle auta jsou prostě velký, ale design nic moc... spousty lidem se nelíbí. Po FL jsou o něco hezčí. Proto bych cenu nerozporoval.
Každý by radši po FL