Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CHIP ano ci ne
-
- Kontaktovat uživatele:
Bulda11 píše:kolik za to chce pro cleny tetkon budu posilat prispevek
já platil 4500,--!!!!!!! a s tím že pokud nebudeš spokojen tak ti vrátí love, nebo předělá soft, na což jsem s ním ještě domluvenej. Hele ale super týpek a jednání úplně perfekt a ještě si s ním pokecáš o BMW. Je to taky milovník týhle značky, takže pohoda

-
- Kontaktovat uživatele:
do manualu mozna ano (sice nevim, proc ti nestaci 192 koni, ale budiz), ale do automatu bych ho nedaval ani nahodou (pokud teda nemas dalsi prevodovku do fororty)...zatim vetsina aut, ktera mela chiptuning, mela tak nejaky problemy (at uz turba, vstriky, pisty, spojky...atd) a to byly maualy
...takze ja osobne bych si to do auta nedal, nemam duvod z dvoutunovym kombikem zavodit, ale pokud to precipovat chces, tak to precipuj 

CHIP ANO!!!!!!!Tedy přehrát softwear.Za cenu 5000Kč vám nahraji buďto např. u 30D o 20ps a v průměru -0.5L/100km nebo 47ps a stejná spotřeba.Čučíte na ty hodnoty
tak čučte.Softwear mam origo BOSCH.Žádnej co mluví polsky nebo jak.Samozřejmostí je záloha Vašich původních hodnot a záruka.Rozdíl který poznáte!!!!!!!!!!Jináč u stálic ceny dohodou.Více nabídka oprav.

-
- Kontaktovat uživatele:
bavor3568 píše:CHIP ANO!!!!!!!Tedy přehrát softwear.Za cenu 5000Kč vám nahraji buďto např. u 30D o 20ps a v průměru -0.5L/100km nebo 47ps a stejná spotřeba.Čučíte na ty hodnotytak čučte.Softwear mam origo BOSCH.Žádnej co mluví polsky nebo jak.Samozřejmostí je záloha Vašich původních hodnot a záruka.Rozdíl který poznáte!!!!!!!!!!Jináč u stálic ceny dohodou.Více nabídka oprav.
Jestli čipuješ jako píšeš, tak potěž pánbůh! Nevim jak chceš přehrávat SOFTWEAR (měkké oblečení).To tam jako cpeš hadry? Nebo myslíš SOFTWARE?

-
- Kontaktovat uživatele:
weet píše:bavor3568 píše:CHIP ANO!!!!!!!Tedy přehrát softwear.Za cenu 5000Kč vám nahraji buďto např. u 30D o 20ps a v průměru -0.5L/100km nebo 47ps a stejná spotřeba.Čučíte na ty hodnotytak čučte.Softwear mam origo BOSCH.Žádnej co mluví polsky nebo jak.Samozřejmostí je záloha Vašich původních hodnot a záruka.Rozdíl který poznáte!!!!!!!!!!Jináč u stálic ceny dohodou.Více nabídka oprav.
Jestli čipuješ jako píšeš, tak potěž pánbůh! Nevim jak chceš přehrávat SOFTWEAR (měkké oblečení).To tam jako cpeš hadry? Nebo myslíš SOFTWARE?
Tak mu třeba moc anglina nejde,no...

-
Než chipování,není lepší starej dobrej způsob - větší přívod vzduchu a lepší (rychlejší) odvod spalin ? Dát tzv. sportovní filtr,odstranit katalyzátor,lépe zprůchodnit výfuky (sport koncový díl,větší průměr trubek...). Já u dvou aut tohle udělal - katík jsem dal na příruby kvůli ME + STK,aplikoval filtr od K+N,průměr stačil a po první jízdě se nestačil divit.
Urcite sa nestacili divit ani ti co isli za tebou, ale zas aspon ti to odstranenie katov sedi k nicku
. Nie ako nic v zlom, tiez som to na svojej byvalej E30 325i vyhodil katy, ale pri ponechani katovej elektriky a mapy je to prasacina, fakt to za autom smrdi potom jak za sadovkou:)). Radsej dat kovove s vacsou priechodnostou.

Helldiver píše:Urcite sa nestacili divit ani ti co isli za tebou, ale zas aspon ti to odstranenie katov sedi k nicku. Nie ako nic v zlom, tiez som to na svojej byvalej E30 325i vyhodil katy, ale pri ponechani katovej elektriky a mapy je to prasacina, fakt to za autom smrdi potom jak za sadovkou:)). Radsej dat kovove s vacsou priechodnostou.
Kolega má sábba(v kombu) nevim tedy model, od motoru má navařenenej výfuk, s průměrem že tam nacpeš celou nohu a asi 257HP, ale když někdo stojí za nim, tak aby si vzal plynovou masku

-
- Kontaktovat uživatele:
landys píše:Uvažuji o tomtéž na stejném autě, tak jakou firmu zvolit?Bulda11 píše:mam 530DA rok 2000 najeto 200tis km a premejslim o chipu co myslite dekuji za odpovedi
Jak už jsem tady psal. http://www.diesel-technic.cz. Mám super zkušenost a borec to předělá pokud se ti to nelíbí zpátky nebo to předělá na ještě větší výkon. U mne moooooc dobrýýý.