Cus nevim jestli jsi uz to vykutil, ale doporucoval bych dt jianci radio. znacku uz si vyber sam ale doporucoval bych ALPINE, mam dvd s vyjizdecim monitorem a parada jinak misto origo 13tek mam 13tky od alpine a vzadu v plate mam 4 kostky od VIBE a dve 13tky alpine misto tech origo....ty male 13tky mam zivene zesakem ALPINE a ty 4 kostky ZEsakm SINUS LIVE, radio nezivi nic a jede krasne jinak hudba mne vysla ze vsim vsudy na 45000 sice balik ale hraje to masakralne .-) sub. nepotrebujes a u E39 sedan je zbytecny kvuli tomu plechi za sedackami, jiank jestli mas zajem o blizsi info jak vyutit hudbu do e39 sedan tak mi napis SZ rad poradim
Tak ono to jde koupit i levneji, mne jen to radio stalo 17000 takze asi tak, ale zase tam je proste jedno z toho nejlepsiho co je na trhu, zadne blato co prestane hrat za 2 roky....
Ahoj já jsem vyhodil starý cd a multifunkční panel a dal tam rádio s usb, repro alpine předek i zadek a do kufru malej aktiv sw od Focal. a hraje to super, nebylo to ani tak drahý, takže v poho.
Whizkyn píše:Ahoj já jsem vyhodil starý cd a multifunkční panel a dal tam rádio s usb, repro alpine předek i zadek a do kufru malej aktiv sw od Focal. a hraje to super, nebylo to ani tak drahý, takže v poho.
Tak jestli mas touringa jak ctu ten text co mas u sebe napsany tak se nedivim ze ten sub neco zahraje ale v sedanu nezahraje nic, ptz ten kus oceli co je za zadnima sedacka mu to neumozni, ten sub, muze hrat jak strelny ale ty ho neuslis tak jak by si mel, v touringu to je neco jineho. tam mu nebrani nic takze pohoda rozhodne bych do seanu sub nedaval, je uplne zbytecny a zaseres si kufr
Whizkyn píše:Ahoj já jsem vyhodil starý cd a multifunkční panel a dal tam rádio s usb, repro alpine předek i zadek a do kufru malej aktiv sw od Focal. a hraje to super, nebylo to ani tak drahý, takže v poho.
Tak jestli mas touringa jak ctu ten text co mas u sebe napsany tak se nedivim ze ten sub neco zahraje ale v sedanu nezahraje nic, ptz ten kus oceli co je za zadnima sedacka mu to neumozni, ten sub, muze hrat jak strelny ale ty ho neuslis tak jak by si mel, v touringu to je neco jineho. tam mu nebrani nic takze pohoda rozhodne bych do seanu sub nedaval, je uplne zbytecny a zaseres si kufr
Nejake pecka ovaly nebo kostky do plata a pohoda
Hele v sedanu jsou dvě koje na sv. když je tam dáš tak to bude hrát super a nezasereš si misto v kufru! vííš?
Nejake pecka ovaly nebo kostky do plata a pohoda
Hele v sedanu jsou dvě koje na sv. když je tam dáš tak to bude hrát super a nezasereš si misto v kufru! vííš?
Nevim nekutil jsem, ale ozhodne ten sub, v tom sedanu nezahraje to co dokaze nebo spsie neucitis to tak jak by si mel treba golfa nebo audi a3 atd....a to j skoda jiank bych ho tam dal ale y 4 kostky od VIBE mi to bohate vynahradi, hrajou krasne
Známej ma e39 530i s 16:9 navigaci a ten zvuk co se sinul s repro katastrofa !!! Ale stacilo malo a je to o 100% lepsi. Supli jsme do rezervy aktivni subwofer od pioneru, ktery má vlastní zdroj a zes a je to supr....
To je sice hezke ale kde pak dal rezevu?? to ji nevozil??? treba to nekomu prijde blbe ze to rikam ale vona se nekdy aji hodi, kdyz pichnes tak na subaci neodjedes
Ja som subwoofer v kufri vyriesil tak, ze v stredovej opierke namiesto vaku na lyze som dal reprak. Hra to slusne,aj na vizualny efekt dobre a ked sklopim opierku nic nevidno.
Nene, vy mi nerozumite ! Rezerva se dala dnem vzhuru a ten sub., je delanej primo doé rezervy !!! Neni to klasická bedna, ale něco obdobnýho, co je na kombiku od NOKIE, ale mnohem lepší !!! Zítra bych měl mít přesnej model i s fotem...
brumlae34 píše:Nene, vy mi nerozumite ! Rezerva se dala dnem vzhuru a ten sub., je delanej primo doé rezervy !!! Neni to klasická bedna, ale něco obdobnýho, co je na kombiku od NOKIE, ale mnohem lepší !!! Zítra bych měl mít přesnej model i s fotem...