Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Přetlak oleje?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
VELMEN

#1 Příspěvek od VELMEN »

Tak jsem si myslel,že bude chvíli klid,když byla teď svařená hlava a repasován motor,ale dnes koukám,že je pod autem flek jako kráva,jako za starých časů,než se snad vše přetěsňovalo...koukal jsem do spodu a kape to jakoby pod vanou. Před vyndáním hlavy nebyla ani kapka. Tak jsem koukal kolik tam dal oleje a je tam asi 3mm nad horní ryskou. Zajímá mě jestli i tak málo navíc by mohlo přetlakem způsobit povolení těsnění pod hlavou či jinde. Mám auto viz podpis. Díky moc.
Shelby

#2 Příspěvek od Shelby »

To nemohlo, spíš jste něco nedotáhli..
VELMEN

#3 Příspěvek od VELMEN »

Asi máš pravdu. Lezl jsem pod auto a nejspíš to teče pod vanou u vypouštěcího šroubu..tak teď už jen jestli je to jen to nebo těsnění pod vanou nebo jen ten kroužek...Asi se ale toho sere víc..mám takovej neblahej pocit,že nevyměnil po výměně oleje filtr a ten nasáklej vodou tam nechal..bo na víčku od motoru se ještě trochu bílého objeví..a z ničeho nic to začalo o hodně míň topit,ale voda neutíká a nepřehřívá se..hlavně na volnoběh topí málo...jinak,že topení neni ok vim,ale na nouzový režim na tu čtyřku šlo předtím v poho..
Odpovědět