Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PLAZMA TACHO E39???

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
KamilAC

#1 Příspěvek od KamilAC »

Co pánové říkáte na toto? Plazma budíky.
Více na:
http://www.blauertacho4u.de/products/en ... 6000K.html

Zaregistroval jsem o tom debatu na bmwklub.sk, máte s tim už někdo zkušenost, případně fotky jak to vypadá v akci???
Přílohy
135_0.jpg
135_0.jpg (68.6 KiB) Zobrazeno 465 x
Shelby

#2 Příspěvek od Shelby »

Pravděpodobně se dozvíš že většina lidí by si zelenou nebo modrou ve svém autě nedokázala ani představit
pindak1

#3 Příspěvek od pindak1 »

Mě se náhodou ta modrá líbí. Lepší než origo oranžová.
P-J

#4 Příspěvek od P-J »

pindak1 píše:Mě se náhodou ta modrá líbí. Lepší než origo oranžová.

Nj, líp to tahá oči....... :savle:
martin33
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od martin33 »

kamarád si nechal e60 celou komplet předělat do bílých diod a vypadá to luxusně a řekl bych že i fakt líp.
KamilAC

#6 Příspěvek od KamilAC »

Jako je fakt že kdybych měl mít vše origo oranžový a budíky modrý, tak by mě to docela vadilo. Spíš by mě to zajímalo kdyby to bylo v tý původní oranžový, ale tenzo design, bílý podklad se mi ale docela zamlouvá...
Slid

#7 Příspěvek od Slid »

Do BMW modrá? :savle:
Bulda

#8 Příspěvek od Bulda »

proc ne taky by se mi tam libila vice nez oranzova modrou ma treba pasat a je do good

nevite o nekom kdo by to predelal
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

Bulda11 píše:proc ne taky by se mi tam libila vice nez oranzova modrou ma treba pasat a je do good

protože to je barva BMW a prostě to do BMW patří
Horys
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Horys »

Slid píše:
Bulda11 píše:proc ne taky by se mi tam libila vice nez oranzova modrou ma treba pasat a je do good

protože to je barva BMW a prostě to do BMW patří

Tak tak oranžová je typická pro Bmw a jinou barvu si tam ani nedovedu představit.Ale je to na každým co jsi tam dá.
Kail

#11 Příspěvek od Kail »

Tak to v žádným případě,modrá je do podsvětlení přístrojovky to nejhorší :? ,v Passatu je to jak u kolotočářů :roll:
Oranžová rozhodně nejlepší,nejhezčí a origo.Možá tak ta bílá může být pěkná,ale hodí se spíš do nových aut :wink:
mario42

#12 Příspěvek od mario42 »

Slid píše:Do BMW modrá? :savle:

:twisted:
KamilAC

#13 Příspěvek od KamilAC »

Absolutně souhlasím, ta modrá se tam nehodí. Ještě tak pokud by veškeré displeje a podsvětlení tlačítek bylo ve stejné barvě. Ale ta modrá fakt hodně tahá oči, zvlášť při delších jízdách v noci. Mě šlo spíš o to, jestli někdo s tím nemáte přímou zkušenost, neznáte konstrukci té"plazmy". Prostě jestli je možné to modré podsvětlení předělat na oranžovou. Vesměs se mi na tom líbí jen ten design budíků a bílý podklad, nic víc.
Bulda

#14 Příspěvek od Bulda »

ale jo asi mate pravdu ale ta bila by nemusela byt spatna
martin33
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od martin33 »

Bulda11 píše:ale jo asi mate pravdu ale ta bila by nemusela byt spatna

domluvím se s ním a vyfotím to
vilejs

#16 Příspěvek od vilejs »

kdyz sem kupoval e30, byto to cely modry..vypadalo to hnusne jak modrina na klitorise nejakeho velkyho zvirete.(krava,kobyla).no fuj! hned jsem budiky vyhodil do kose a dal origo.

takze modre budiky v bmw su taka ista picovina,aku som napisal prave.
Cyp_the_Trestacz

#17 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

Mně by se líbilo kdyby někdo dokázal komplexně pořešit ty E39 celkově hnusný budíky.. To je snad jediný, co se mi na tom autě nelíbí.. Prostě kdyby někdo nabízel spodní podsvit v origo oranžový barvě, jiný ručičky a chrom rámečky kolem budíků.. Tohle je zlej sen.. Jinak kdyby celý ayto bylo podsvícený nenažloutle bíle, tak bych neřekl půl slova.
Ta modrá je fakt uplně špatně...
KamilAC

#18 Příspěvek od KamilAC »

Cyp_the_Trestacz píše:Mně by se líbilo kdyby někdo dokázal komplexně pořešit ty E39 celkově hnusný budíky.. To je snad jediný, co se mi na tom autě nelíbí.. Prostě kdyby někdo nabízel spodní podsvit v origo oranžový barvě, jiný ručičky a chrom rámečky kolem budíků.. Tohle je zlej sen.. Jinak kdyby celý ayto bylo podsvícený nenažloutle bíle, tak bych neřekl půl slova.

Přesně to mám celou dobu na mysli, fajn že to konečně někdo pochopil. :D Prostě jinej, třeba tento design ale v původním odstínu.
Cyp_the_Trestacz

#19 Příspěvek od Cyp_the_Trestacz »

Kamil328i píše:
Cyp_the_Trestacz píše:Mně by se líbilo kdyby někdo dokázal komplexně pořešit ty E39 celkově hnusný budíky.. To je snad jediný, co se mi na tom autě nelíbí.. Prostě kdyby někdo nabízel spodní podsvit v origo oranžový barvě, jiný ručičky a chrom rámečky kolem budíků.. Tohle je zlej sen.. Jinak kdyby celý ayto bylo podsvícený nenažloutle bíle, tak bych neřekl půl slova.

Přesně to mám celou dobu na mysli, fajn že to konečně někdo pochopil. :D Prostě jinej, třeba tento design ale v původním odstínu.

Třeba by pasovaly ručičky z jinýho auta? Nemáte někdo rozbitý budíky na pokusy? Změnil bych podklad, ručičky atp. Mám tu buďajze z A6
Odpovědět