Ahojte,mam problem s timto autikem.Jek je zmineno v nadpise auto proste nejde do ot..
Ano,prvni vec ktera kazdeho napadne je,zajed na diag.coz jsem udelal a napojil jsem to na ATAL,ktery se spojil s R.J.,ale pokud jsem dal cist pamet zavad nebo parametry tak komunikace spadla.
Je mozne ze je spatna r.j.??? Nebo se nekdo setkal se stejnym problemem???
Dik za rady... :pivo2:
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34-524td-r.v.91...netahne
VPetr píše:Ahojte,mam problem s timto autikem.Jek je zmineno v nadpise auto proste nejde do ot..
Ano,prvni vec ktera kazdeho napadne je,zajed na diag.coz jsem udelal a napojil jsem to na ATAL,ktery se spojil s R.J.,ale pokud jsem dal cist pamet zavad nebo parametry tak komunikace spadla.
Obě ŘJ kdyžtak mám na prodej za 3tis. Jinak když to natočíš a jedeš vše funguje jak má? Po nastartování zhasne kontrolka vstřiku? Funguje spotřeboměr a otáčkoměr?
lenoch píše:VPetr píše:Ahojte,mam problem s timto autikem.Jek je zmineno v nadpise auto proste nejde do ot..
Obě ŘJ kdyžtak mám na prodej za 3tis. Jinak když to natočíš a jedeš vše funguje jak má? Po nastartování zhasne kontrolka vstřiku? Funguje spotřeboměr a otáčkoměr?
Ahoj,po dlouhe dobe odpovidam...byl jsem nedostupny...

Dekuji za nabidku...po zhasnuti zhaveni jeste chvili sviti vstrik a pokud ho startuji kdyz jeste sviti jde auto natocit hure.Jinak vse funguje...Mam podezreni bud na R.J.tky ci jednu a nebo na nejakou me neznamou soucastku na prave str.motoru (pokud stojim proti autu) vede do ni 3pin konektor a podtlakova hadicka ze sani...je to real???