Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problem - blazni auto
Cau chlapi, nejak se mi zbaznila e39 523iT rv97. Rano po nastartovani se mi pusti ventilator pred chladicem na klimu na 1 rychlost a pritom jsou venku 3stupne a vevnitr mi nejdu vubec panel klimatizace. Vcera se mi po 10 km jizdy panel naskocil a fungoval ale dnes jsem ujel asi 200km a nic (ventilator na klimu nevypne vubec). Auto pritom topi asi naplno a na nohy v obou zonach (za celou dobu hrozny teplo na nohy). Nevite nekdo kdy by mohl byt problem stimhle se neda jezdit. Dik Paja
Nikoho nic nenapada kde by mohl byt problem, jeste me napada ze to vse zacalo v ten samy den kdy do mne na krizovatce zezadu vrazila jedna zenska s felicii ale zadne velke zdeformovani se nekona jenom odreny naraznik a asi vyztuha to se jeste uvidi (ta felicie dopadla hur), ale nezacalo to hned ale az za par hodin proste se vypnul ten panel klimatizace a za chvili zase zapnul a tak dal az prestal fungovat uplne. Paja
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak bych to teda ted beze srandy...videl na diagnostiku, tam bych sel jako prvni, muzes prijit na chyby, jelikoz jsou evidentne nekde v elektronice. Aspon ti reknou, kde je vadne pripadne cidlo a podobne. A rozhodne bych nevahal...protoze klima muze natropit radne prusery, a disfunkce venkovniho teplomeru taky neni zrovna banalitka...
Na diagnostice jsme uz byl a nic mi tam nenasli vse se tvari v poradku tak nevim, ale rikali ze je mozny ze tim narazem (sice malym) se mohl uvolnit v tom ovl. panelu klimatizace nejakej spoj a tim to nejde a se to musi cely rozebrat, jenze u nich se clovek musi objednat asi 20dni dopredu. Tak jsem ten panel vyndal a hodil ho znamymu co dela elektroniku a zatim tam nic nenasel. Asi bude muset zkusit sehnat jiny panel.
-
- Kontaktovat uživatele:
asi tomu moc nerozumim, ale panel klimy a radia jsem mel taky parkrat rozebrany, a jestli to je maly naraz, tak uprimne...ani poradna bomba dozadu ti nemuze udelat to, ze ti nekde "neco" vypadne nebo se odpoji. Kazdy kabel nebo zasuvka je tak pevne zastrcena, ze mam problem ji rukama odpojit. Podle me nejaka hovadina, ale je to divne...