Zdravím. Chci se zeptat jak se sundáváají přední, případně jeslti je to jiný , tak i zadní tapec dveří?? Uř jsem sundal asi 3 šroubky, ale ještě mi to drží uprostřed ručky...tu nevím jak rozdělat??? poradí někdo? díky!
vydloubnout ovladaní oken(pod ním je jeden křížák), vyšroubuješ křížák u otvírání dveří, sundáš blokovací knoflík u dveří, pak reprák jakoby u zrcátek, čalounění vyndáš směrem vzhůru, z vnitřní kliky dveří vyvěsíš táhlo od zámku dveří a je hotovo
čau čau. Tak pořád nic, mám sundaný myslím všechny šroubky co šli...ale pořád to drží...tady je fotka s označenýma mástama kde jsme to už odšrouboval....
- tam jak je šipka tak tam to drží ale nevím jak to rozdělat....jinak mylsím že mám všecko.
Pod klikou jak otvíráš dveře zevnitř je taková malinká plastová krytka tak tu odloupneš a měl by tam být křížák pak to po obvodu odcvakáš (přiměřeným násilím ) a pak to tapecí musíš lehce tahat na sebe a tlačit ho nahoru.Tak by jso to měl sundat
Kubisek píše:Pod klikou jak otvíráš dveře zevnitř je taková malinká plastová krytka tak tu odloupneš a měl by tam být křížák pak to po obvodu odcvakáš (přiměřeným násilím ) a pak to tapecí musíš lehce tahat na sebe a tlačit ho nahoru.Tak by jso to měl sundat
odcvakaný už to mám :ú to sem měl jako první....takže ještě ten pod klikou a sand hotovka!