Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mlžení oken e34
-
- Kontaktovat uživatele:
Podival bych se nejdriv na vicko od oleje...pokud na nem zespoda bude bilej povlak, svedci to o vode v oleji a pak bych se zamyslel co dal, protoze pokud se ti dostane glykol z nemrznouci kapaliny do oleje, tak se ti ten olej srazi na takovy blato a konec...takze ybch nestrasil....
Pritomnost trochy vody v oleji je celkem normalni, ale ta se vetsinou odpari..pokud ten povlak nebude moc velkej a hustej, tak ho setri a za nejakou dobu se podivej znova...pokud bude pretrvavat, hledal bych unik vody do oleje, ktery byva nejcasteji prave pod hlavou...driv bych hlavu neresil...stejne ale by ti ji po parset kilometrech meli prekontrolovat momentakem a dotahnout...
Pritomnost trochy vody v oleji je celkem normalni, ale ta se vetsinou odpari..pokud ten povlak nebude moc velkej a hustej, tak ho setri a za nejakou dobu se podivej znova...pokud bude pretrvavat, hledal bych unik vody do oleje, ktery byva nejcasteji prave pod hlavou...driv bych hlavu neresil...stejne ale by ti ji po parset kilometrech meli prekontrolovat momentakem a dotahnout...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tickerow píše:Podival bych se nejdriv na vicko od oleje...pokud na nem zespoda bude bilej povlak, svedci to o vode v oleji a pak bych se zamyslel co dal, protoze pokud se ti dostane glykol z nemrznouci kapaliny do oleje, tak se ti ten olej srazi na takovy blato a konec...takze ybch nestrasil....
víčko od oleje je v klidu protože jsem ted dolíval trochu oleje a nic... jinak olejový skvrnky byly jen v bloku... vodu co jsem vypustil byla jako nová... no a ten zbytek jsem přes hadry nalil zpátky a v expanzce nic nevidím...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlavu a jeji tesneni bych neresil, potom co jsi napsal...to je jako dloubat se v oku kdyz te svedi prdel...Jukni na pylovej filtr, jestli neni ucpanej, na ventili topeni, pomocny cerpadlo...pokud vsechno ok a ventilator ti fouka, otevri si topeni naplno a k tomu otevri aspon jedno okno nebo sibr at jde ta vlhkost pryc....pokud se ti to mlzi
-
- Kontaktovat uživatele:
tak hledali jsme s playerem ten filtr a po rozdělání jsme zjistili že ho asi nemá - nebo poraďte e34 tds 92r.v., ke kompresoru jsem se nedostal ale jen jsem ji pomačkal a s ventilama nevím co mají dělat, jak vyzkoušet funkčnost?
protože pak jsem se jel projet a auto začalo topit, možná ne tak jak by mělo a tak zkusím zítra profouknout kompresorem tu hadičku a uvidím... tak zatím díky za rady...
jinak ještě díky Playerovi za pomoc
protože pak jsem se jel projet a auto začalo topit, možná ne tak jak by mělo a tak zkusím zítra profouknout kompresorem tu hadičku a uvidím... tak zatím díky za rady...
jinak ještě díky Playerovi za pomoc