mam problem.kdyz rozsvitim svetla tak je svetla sotva pred hauptnu.neda se stim jezdit.Mam tam H1-55 nemaj tam byt 100 docela uvazuju o zastavbe xenonu,nemate s tim nekdo skusenost.dik
E34 nesviti zadna lebo kazda ma 15r svetla a bohuzial skoro nikto neni ochotny kupit za par tisic nove. S novymi dobre nastavenymi svetlami svieti celkom obstojne aj bez xenonov.
Když jsem koupil svou e34, svítila uplně na ho... . Pořídil jsem žárovky s větší svítivostí a výsledný efekt žádný. Když zapršelo, viděl jsem cca dva metry před auto. Jal jsem se tedy rozkuchat světla, jelikož byly vevnitř zaprášený. Vyčištěno, složeno a výsledný efekt o cca 30% lepší. Bohužel mám vypálené paraboly, takže nic víc stím neudělám. Před měsícem a půl jsem pořídil xenonovou sadu. Zvolil jsem 8000K. Skrz ty vypálené paraboly to ale nesvítí tak jak by mělo, ale je to rozhodně lepší, než se žárovkama.
Chce to nové světlomety >>> budu řešit na jaře...
taky na své 525tdsum jsem měl bludičky, výměnu parabol jsem plánoval už dlouho, jsem to lehce tukl ve městě, tak nešikovně že se to promáčklo dovnitř, tak jsem byl donucen to vyměnit, a svítí to parádně, mám tam jak potkávací tak dálková 55W nějaké dražší které svítí lechce do modra.
ted uvažuji že ještě na mé 740 vyměním ty xenonové vysvícené paraboly za nové..
zase to není taková pálka koupit nové něco kolem 4tis to stálo, za pohldlnou cestu to stojí, a hlavně ted v zimě
Hosi, nehledejte problemy tam kde nejsou... nez investovat 3000,- do xenon sad, ktery vam ty vypaleny svetla stejne nespravy, bych radsi nejdriv koupil novy svetla, klidne i od depa a potom uvidite ! Pokud ma e34 praboly OK, tak sviti výborne i s uplne obyc 55w . Vlastni zkusenost...