Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Metody rovnání šišatých alu-kol
No já to dal Tolarovi hned a pak jsem se ještě dozvěděl o Součkovi.
Tolar mě rovnal dvě kola po zásahu nějakého "odborníka" a to jedno kolo které bylo koplé o obrubník bez předcházejícího rovnání "odborníkem" tak to měl srovnaný hned a srovnal ho skoro na 100%.To druhé kolo které se už někdo pokoušel srovnat tak to už srovnal tak ,že trochu hází vnitřní kraj na výšku typl bych to max do 1 mm.Na autě jsem to ale nijak nepoznal.
Cena za srovnání 17 ky alu - 600,- .Ale Vzhledem k tomu ,že to druhé nemohl více srovnat ,tak mě učtoval pouze jedno kolo.
Když jsem mu nabídl ,že na to nepotřebuji papír,byl spokojenej a já taky.
PP
Tolar má firmu dole v Doudlevcích kousek za bránou Škoda ETD a Hájek NE Souček někde za Intersparem.
Tolar mě rovnal dvě kola po zásahu nějakého "odborníka" a to jedno kolo které bylo koplé o obrubník bez předcházejícího rovnání "odborníkem" tak to měl srovnaný hned a srovnal ho skoro na 100%.To druhé kolo které se už někdo pokoušel srovnat tak to už srovnal tak ,že trochu hází vnitřní kraj na výšku typl bych to max do 1 mm.Na autě jsem to ale nijak nepoznal.
Cena za srovnání 17 ky alu - 600,- .Ale Vzhledem k tomu ,že to druhé nemohl více srovnat ,tak mě učtoval pouze jedno kolo.
Když jsem mu nabídl ,že na to nepotřebuji papír,byl spokojenej a já taky.
PP
Tolar má firmu dole v Doudlevcích kousek za bránou Škoda ETD a Hájek NE Souček někde za Intersparem.
Já byl tady a spokojenost Zlín Jaroslavice http://www.rovnanidisku.com
-
- Kontaktovat uživatele:
Strosek píše:Abych pravdu řekl - vůbec se mi ty rovnací postupy nelíbily- zajímalo by mě, co by na to řekl nějakej odborník na chování, vlastnosti hliníkových slitin,...
Je lepší to při rovnání nahřát. U nás to kluci nahřívaj a jde to podstatně líp než za studena. jinak ten kdo to rovná kladivem či palicí je teda dobrá piča...

-
- Kontaktovat uživatele:
PremaE34 píše:Já byl tady a spokojenost Zlín Jaroslavice http://www.rovnanidisku.com
OK díky, zkusím ...
mrzolt píše:Tak o tom silne pochybuju. Znám tady pána ,kterej to dela cca 15 let ma na to soustruh a specialni palicku. Na bejvaly e39 byli vsechny kola jak sisky. Osobne jsem byl u toho ,kdyz to rovnal a to paliciPak jsem to obul a naprosto bez problemu.
Po vyvážení nic nepoznáš....
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Strosek píše:Abych pravdu řekl - vůbec se mi ty rovnací postupy nelíbily- zajímalo by mě, co by na to řekl nějakej odborník na chování, vlastnosti hliníkových slitin,...
A když se to zdeformovalo o ten obrubník, tak se to taky nahřívalo?

.
.
.
Ještě bych se chtěl podělit o jednu zkušenost když jsem měl E 34ku 525i motor M 50.Jinak fakt super kára, do dnes na ní rád vzpomínám.Také jsem měl Alu 17ky a jedno kolo "kopalo " snad 5 mm.Zkušenosti žádné,o rovnání jsem také nic nevěděl .Měl jsem toto kolo na zadku a nic jsem "necítil" ani při rychlosti 230km / h.
PP
PP
PavelP píše:Ještě bych se chtěl podělit o jednu zkušenost když jsem měl E 34ku 525i motor M 50.Jinak fakt super kára, do dnes na ní rád vzpomínám.Také jsem měl Alu 17ky a jedno kolo "kopalo " snad 5 mm.Zkušenosti žádné,o rovnání jsem také nic nevěděl .Měl jsem toto kolo na zadku a nic jsem "necítil" ani při rychlosti 230km / h.
PP
Právě že to jde vyvážit, taky mám jeden fest koplej. Nic necítíš, ale slyšel jsem, že to vibrace má a trpí náprava...
.
.
.
nesmysl siska bude vzdycky siska a zadny zavazicka tomu nepomuzou! Resil jsem ten problem taky jsem si myslel ,ze tomu vyvazovacka pomuze ani omylem. Bylo to nepatrne lepsi ,ale jezdit se s tim nedalojurasis píše:mrzolt píše:Tak o tom silne pochybuju. Znám tady pána ,kterej to dela cca 15 let ma na to soustruh a specialni palicku. Na bejvaly e39 byli vsechny kola jak sisky. Osobne jsem byl u toho ,kdyz to rovnal a to paliciPak jsem to obul a naprosto bez problemu.
Po vyvážení nic nepoznáš....