Ahoj chlapi.. Potřeboval bych u od vás jestly někdo nemáte foto velkyho tp 535i e34 m30motor nebo stačí když mi napíšete jakou normu máte zapsanou (např 96/69) u "směrnice EHS/ES č.:"
Jedná se o to že nemam v tp zapsanou tu euro normu .. jak všichni jistě víme e34 má euro 2 ale já to nemam zapsaný v tp(=10 000přihlášení ) tak si to tam chci zapsat sám ... a potřebuju přesně vědět jakou tu normu splňuje aby se to nějak zásadně nelišilo od ostatních m30tek ..
Jestly to někdo seženete budu moc moc rád a ušetříte mi moc starostí a případný zdlouhavý vyřizování přez dekru apod.. diky
No jasně ...napíšu to tam liháčem normálně " Má to euro 2"
Ne ne pánové.. stačí mít podobnej psací stroj kterej mají i uřednice na uřadě a jde to i bez dekry apod.. No ještě teda nevim jak to bude vypadat na tom zelenym papíře ale tak to se nějak udělá..
Nevíte někdo tu směrnici..???
nechtěl bych plašit, ale ty údaje jsou i online v databázi a pokud při přepisu uviděj, že máš v techničáku něco co v databázi ne, tak to může být celkem průšvih
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Přijde mi to jako přepisování známek v žákovské knížce Není náhodou každý údaj co je vTP zapsaný i v nějakým jejich registru?
Každopádně to tam taky nemám zapsané.
no právě že to tam asi nemaj .. protože když si uděláš to osvědčení u dekry tak ti tam daj papír s tim číslem(směrnicí) a ty pak to dáš tý uřednici a ta to tam zapíše do TP.. aspon tak sem to pochopil .. protože si myslim že oni tam doposavad žádnej registr s nějakejma směrnicema neměli ..
hlavně mě ale štve to že ta e34 má asi 100%e2 možná e1 a já bych měl platit 10tkč za přepis.. copak kdybych si tam zapsal e3 abych nic neplatil tak to pak bych bral jako takový přepisování známek ale takhle si tam ty známky jen dopíšu..
Neber to přímo tak jak jsem to napsal. Bylo to myšleno jen obrazně stou žákovkou, ale tak jak psal DC, maj to prostě v compu a když ty si tam něco sám dopíšeš a oni to tam mít nebudou, tak riskuješ možná nějaký prúšvih.
Dnes jsem byl na uřadě,berou jen akredit.zástupce,DEKRA je nezajímá a navíc to tam nikdo nebude stebou řešit! Ale asi záleží podle kraje.Tk drží tvé údaje o autě max 5 let potom konec!dnes jsem tu informaci koupil tak ji tady dávám.
Hmm tak to je teda pěkně debilní.. Já nevim co to ti politici vymejšlej za kraviny fakt..
Podle mě ty směrnice ale nikde registrovaný nejsou.. I když řikáš že dekru neberou tohle bylo na jejich webu..
3. "Pověřená zkušebna vydá doklad pro doplnění chybějícího emisního údaje v Osvědčení o registraci - část II a odešle tento doklad zpět.
4. "Žadatel o první přeregistraci vybraného vozidla výše uvedený doklad předloží na pracovišti dopravního odboru obce s rozšířenou působností, kde mu na jeho základě do Osvědčení o registraci II („velkého technického průkazu“) zapíší emisní předpis EHK OSN, resp. směrnici EHS/ES. Tímto zápisem se prokáže stupeň plnění příslušné emisní úrovně
"
Ok to je vpořádku ale jinak:dovezeš vozidlo třeba z itálie,uděláš TK+EM tyto doklady (fotokopie)si nechává příslušná stanice TK originál dáváš na magistrátě a tam ti vystavěj TP.nemáš tam zapsanou normu E1,2,3,4 tak se musíš vrátit tam kde si dělal TK tam to máj mít po dobu 5ti let!Pokud si z Prahy a ty mi to prodáš třeba do OV tak já musím jít tam kdejsi dělal tu první TK pokud to je doba delší než 5ti let tak akred.zástupce!Toto mi zdělil na magistrátě!A dle jeho zkušenosti se jim na TK nechce hledat a jeď někde 400km na nejistotu!Tak Akred.zástupce ti to udělá na 100%!
To je vpořádku,Je to téměř vždy Praha.BMW,VW,Opel a podobně tam ti to potvrzení za úplatu dají,Ale BMW tam jsou v pohodě,informace o kontaktech na ně dostaneš na každé STK nabo magistrát!R.