Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dodělaný skivak na E39
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nazdar mám takový blbý dotaz nemám na E39 skivak, to mě ani tak moc netrápí, ale co mě nejvíc štve je, že za tou loketní opěrkou není ani díra skrz do kufru, takže jsem si říkal že si to tam prostě vyřežu. Pak už by se tam ty lyže atd daly prostrčit. Nejsem blbej a nebudu to řezat fleksou, ale malou ruční pilkou, ale abych něco nezkonil
, tak jsem si raději říkal, že se zeptám prvně vás, než si říznu.

no pokud si dobre vzpominam, kdyz jsem tohle resil na e36 tak jsem byl prijemne prekvapenej, ze v tom plechu je ta dira chycena jen na par bodech svareckou... takze ti staci velky kladivo a par ran...
taky jsem mel social edition a dokonce bez delenejch sedacek, takze lyze sly skrz diru v plechu a operadlo bylo vyndany uplne..
good luck
taky jsem mel social edition a dokonce bez delenejch sedacek, takze lyze sly skrz diru v plechu a operadlo bylo vyndany uplne..
good luck

-
- Kontaktovat uživatele:
Kamarádovi v e34 některý z předchozích majitelů tu díru surovo vymlátil majzlem a dokonce větší, než bylo potřeba a stejně je mu kničemu, jelikož tam má LPG. Já řešil tuto záležitost před silvestrem. Je to tam sice vylisované, ale po dlouhých úvahách jsem od záměru nějak upustil. Nenapadlo mě vhodné řešení co tam umístit, protože origo skivak jsem nikdy neviděl
a nechci tam mít jen tak díru. Vzal bych to přímočarkou a lupl na to nějakou lemovací gumu ...

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak říkáš přímočarkou a nějaký olemování to mám nejspíš v plánu a tady to je teda komplet celý z jednoho kusu, takže nic vytlouct nejde pouze vyřezat, ale zajímalo by mě, jesli to teda tak někdo fakt udělal, ale myslím, že by to nemělo mít na auto žádný negativní vliv, takže se do toho asi co nejdřív pustím
u mně to bylo jak jsem psal... díra tam byla vyřezaná, ale přesto byl krycí plech chycenej bodovou svářečkou na cca 8mi místech... na lemy jsem se vysral, lyže jsem měl normálně ve furtálu skrz kufr do auta a na loketní opěrce.. a pohoda.. to jezdim i speed ski a narval jsem tam i svoje 225cm DH
jediný, co s tim bylo, že je slyšet enormně randál z kufru za jízdy...
ale to si zvykneš...
ta přímočarka nevim, podle mě je tam ten plech docela měkkej a bude to při řezání hrozně vibrovat... no uvidíš, no... každopádně káře tim nijak neublížíš... (kdybys to nakonec řezal flexou, tak dej jen bacha, protože budeš sedět na nádržích..
)

jediný, co s tim bylo, že je slyšet enormně randál z kufru za jízdy...

ta přímočarka nevim, podle mě je tam ten plech docela měkkej a bude to při řezání hrozně vibrovat... no uvidíš, no... každopádně káře tim nijak neublížíš... (kdybys to nakonec řezal flexou, tak dej jen bacha, protože budeš sedět na nádržích..

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
skivaky jsou u většiny BMW stejné ... stačí jen "vykopnout" ten krycí plech v mezistěně. Nic se řezat nemusí (už jsem to dělal do dvou aut). Takaže kup ten skivak od dextera budeš spokojený

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dexter píše:Nevím,jestli se nepletu,ale myslím,že je tom tam vyřezané a opravdu tam bude ten kousek dobodovanej. U jednoho auta sem to tak měl. Po obvodu byla ta izolační hmota.Jinak mam jeden zbytečný ski vak z e34,tak kdybys ho potřeboval,tak dej vědet.
to víš že potřeboval napiš co za něj budeš chtít nejlíp SZ aby mi ho ostatní nezáviděli

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zetak píše:Ja jsem tohle resil pred Vanocema na E39. Nebylo tam nic nabodovaný tak bych nic nevykopnul. Jednoduse jsem chytil nuzky na plech a vystrihnul to, udelal vyrez ve tvaru U do koberce v kufri a ted muzu nosit lyze
máš pravdu koukal jsem na to pořádně a je to fakt z jednoho kusu plechu, takže fakt nejde nic vykopnout atd, tak příjdou na řadu nůžky na plech a přímočarka