Prosim o radu cim by mohlo byt nasledujici:
Pri seslapnuti spojky zustane pedal zaseknuty budto u podlahy nebo treba v pulce (spojka je pritom jako by byl pedal normalne nahore).
Musim pedal spickou nohy zespoda "vytahnout" zase na puvodni misto a vse je pak zase ok. Zrovna dneska jsem se rozjizdel ze svetel jak amater.
A mam takovy pocit ze se to stava az se motor zahreje, myslim ze se mi to nestalo u studeneho motoru.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zasekava se spojka
ahoj, no to muselo byt srandovne..
mozu to byt 3 veci..spojkove lozisko sa zadiera,alebo spojkovy valec no alebo pedal iba..skus ten spojkovy valec najskor,to je najjednoduchsie..len ho odpoj a kukes ci je ok..ked ne,tak potom tie dalsie veci..teda dufam..valec som menil inak aj ja,teraz tam mam nejaky polsky:)ale funguje dobre..

takze znovu ozivim tohle tema. po tom co jsem to sem napsal to zniceho nic prestalo delat. Az do vcerejska byl klid. Ale ted je to ve stavu, ze s autem nemuzu odjet.
Pedal seslapnu na podlahu, zaradim, ale pedal se nevrati a spojka sepne. (takze rozjezd nemozny, protoze to jsou skoky a ne rozjezd). Pedal pak musim rucne(teda spis nozne) vyhanout nahoru, seslapnout abych mohl zase vyradit. a zase zustane na zemi.
tesne pred tim nez tohle zacalo delat takhle ve velkym bylo pri pedalu seslapnutem na podlahu citit takove jemne cukani nebo tukani do toho pedalu.
Brzdove kapalina je plna a neztraci se.
Prosim o diagnostiku, co by to tak mohlo byt. Budu s tim ted muset rychle neco udelat.
Pedal seslapnu na podlahu, zaradim, ale pedal se nevrati a spojka sepne. (takze rozjezd nemozny, protoze to jsou skoky a ne rozjezd). Pedal pak musim rucne(teda spis nozne) vyhanout nahoru, seslapnout abych mohl zase vyradit. a zase zustane na zemi.
tesne pred tim nez tohle zacalo delat takhle ve velkym bylo pri pedalu seslapnutem na podlahu citit takove jemne cukani nebo tukani do toho pedalu.
Brzdove kapalina je plna a neztraci se.
Prosim o diagnostiku, co by to tak mohlo byt. Budu s tim ted muset rychle neco udelat.