Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Radikální řez - Jak končí jedna krásná e34 :(

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Holly Moderátor
Moderátor

#41 Příspěvek od Holly Moderátor »

BMWPower píše:Se to tady zase zvrhává do hádek... :roll: Ale aspoň se člověk pobaví :lol: :lol: :lol:

Přesně, sranda musí bejt, kúpímě dětem kolotoč 8) Nebo BMW aby mohly jezdit bokem :twisted:
A stím psem je to úplná pravda, chudák jawak totiž určitě vůbec neví kvůli čemu mu tady nadáváte. :D Btw, hoďte si kamenem... :wink:
Maslista

#42 Příspěvek od Maslista »

8O vám přijde normální bourat do lampy na přehledným místě..? přesně takové nehody nedělají řidičům BMW dobrou pověst..!
..nehledě na to, že nějaký čas před touhle nehodou Jawak boural a opět v autě nebyl sám.. Tehdy na tom byl hodně špatně, co tu psala jeho sestra ležel nějakou dobu v komatu a přesto se nepoučil..
Dle tohoto vlákna se nepoučil ani z téhle nehody a ještě to tu prezentuje jako nějako srandu.. Neříkám, že jsem neomylný a že nemůžu nabourat, to se může stát každému z nás, ale až se mi to stane tak mi věřte, že nebudu vykřikovat na BMWklubu podívejte se jaký jsem idiot rozšvihal jsem auto naprosto nepochopitelným způsobem, mladá si chvíli poležela, ale je v pohodě a moc se jí to líbilo.. Na jeho místě bych se ostudou propadl do země a chodil kanálama..
Podle mně je úplně jedno jestli k Jawakovi promluvím až teď po třech letech, pokud se nad tím alespoň trošku zamyslí a příště bude gumovat někde na prázdném parkovišti když to neumí..

Klidně ho za to ještě poplácejte po ramenou.. jak je dobrej..
:idea:
airbone

#43 Příspěvek od airbone »

Vcera ked som kukal tu temu, tiez sa mi to zdalo cudne, akym divnym sposobom sa autorp postavil k tomu ze havaroval. Ako by sa chvalil a robil si srandu ze nabural, zranil niekoho a k tomu vraj dotycna bola este rada ze nemusela ist do skoly a polezala s v spitali.... hm to je divne....
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Hoši, staňte se ku*rva skutečnými členy BMWklubu a pak můžete mudrcovat :wink:
Neúčastníte se srazů, nikdy jsem se s vámi osobně nesetkal.
Pokud máte problém vůči mé osobě, můžete si to se mnou vyřídit osobně, jinak tady nemáte co říkat :mad: :wink:

Vážně miluju pantáty "rozumbrady" a chytré sousedy z pavlače :roll:
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Hyri »

Jebat , oni vedi picu .... :D
Holly Moderátor
Moderátor

#46 Příspěvek od Holly Moderátor »

Maslista píše:8O vám přijde normální bourat do lampy na přehledným místě..? přesně takové nehody nedělají řidičům BMW dobrou pověst..!
..nehledě na to, že nějaký čas před touhle nehodou Jawak boural a opět v autě nebyl sám.. Tehdy na tom byl hodně špatně, co tu psala jeho sestra ležel nějakou dobu v komatu a přesto se nepoučil..
Dle tohoto vlákna se nepoučil ani z téhle nehody a ještě to tu prezentuje jako nějako srandu.. Neříkám, že jsem neomylný a že nemůžu nabourat, to se může stát každému z nás, ale až se mi to stane tak mi věřte, že nebudu vykřikovat na BMWklubu podívejte se jaký jsem idiot rozšvihal jsem auto naprosto nepochopitelným způsobem, mladá si chvíli poležela, ale je v pohodě a moc se jí to líbilo.. Na jeho místě bych se ostudou propadl do země a chodil kanálama..
Podle mně je úplně jedno jestli k Jawakovi promluvím až teď po třech letech, pokud se nad tím alespoň trošku zamyslí a příště bude gumovat někde na prázdném parkovišti když to neumí..

Heh??? a četl si to vlákno pořádně??? Mimoto si protiřečíš... A nikdo neřek že je Jawak drsnej protože se tak krutě vyboural a zrušil 5ku, jedinej kdo to zmínil jsi ty... Peace :wink:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od BMWPower »

Maslista píše:8O vám přijde normální bourat do lampy na přehledným místě..? přesně takové nehody nedělají řidičům BMW dobrou pověst..!

Vychladni...
Holly Moderátor
Moderátor

#48 Příspěvek od Holly Moderátor »

BMWPower píše:Vychladni...

:D :smich: :smich2: ty se s tím nemažeš, což?? :D
pitris_1

#49 Příspěvek od pitris_1 »

Hyri píše:Jebat , oni vedi picu .... :D
No zajímalo by mě co by jsi říkal , kdyby místo lampy tam stál nějakej tvůj příbuznej?? Ale máte pravdu že za to ani nemůže, někdo mu měl ukázat že to není jak v televizi , že to není tak lehký jak to vypadá a že opravdu může někoho zabít a že se mu takovýhle auto lehce vymkne z kontroly aby stím počítal
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

pitris píše:
Hyri píše:No zajímalo by mě co by jsi říkal , kdyby místo lampy tam stál nějakej tvůj příbuznej??

Tchýně :stupid:
BMWX5power

#51 Příspěvek od BMWX5power »

Jawak píše:
pitris píše:
Hyri píše:No zajímalo by mě co by jsi říkal , kdyby místo lampy tam stál nějakej tvůj příbuznej??

to bych ještě podřadil a přidal :lol:
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
pitris_1

#52 Příspěvek od pitris_1 »

petr-p10 píše:
Jawak píše:
pitris píše:[quote="Hyri"]No zajímalo by mě co by jsi říkal , kdyby místo lampy tam stál nějakej tvůj příbuznej??

HM tak nic
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Hyri »

pitris píše:
petr-p10 píše:
Jawak píše:[quote="pitris"][quote="Hyri"]No zajímalo by mě co by jsi říkal , kdyby místo lampy tam stál nějakej tvůj příbuznej??

HM tak nic[/quote]

Nereste picoviny, byla to jen rozloucka z autem , ne spoved slepicam....
ZaK
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od ZaK »

Znáte tu průpovídku "Jednou se tomu společně všichni zasmějeme" ??? Stát se to může komukoli. Nechci Jawaka nikterak obhajovat, ale holt někdo si vezme ponaučení už jen když vidí škaredou bouračku, při které někdo zařve , a někdo se nepoučí ani když několikrát rozmlátí auto a skončí na jipce. Je to prostě individuální a každý to vidí jinak. Já osobně jsem auto zatím nerozbil, i když mimo cestu jsem už párkrát vylítl.
Kdyby tam ta tchýně stála ... :banan:
Odpovědět