zdar všici porosím vás nemohl by mi někdo pomoci s tímto problémem
pokud dám plynu nad 3000 otáček cukání přestane nejvíce je znát v mírném stoupání,cukání se projevuje na každý převodový poměr
děkuji za radu
děkuji za rady
myslíte že má cenu vymenit pouze hlavičku čerpadla(mnelo by to byt ta řídcí jednotká ecd=cca 4000kč)
a nebo rači celé
Motor my startuje dobře jak studený tak i teply s toho vyvozuji že snad nebude na posledním tažeí to čerpadlo
ale asi ten motor netáhne jak by mnel nejde kloudne za plinem
Zalezi co s autem zamyslis a jak snim jezdis. Me obcas kolisaly otacky no a tak jsem sehnal nove cerpadlo a ted to auto jede lepe a stacilo jen cerpadlo. Tohle je slabe misto techto motoru a pokud tohle udelas tak mas po problemech s motorem. Nekde na foru to tu nekdo nabizel. Mrkni do sekce nabidka
plin nabidka pobidka...
také jsem tuto závadu řešil, nakonce jsem to prodal jak to bylo. Raději kup nové čerpadlo je to sice docela rána ale pokud se auta nechceš za měsíc zbavit a máš dobré tlaky řešil bych to takto.
no jak tady píšete o té hlavičce vímk terá součástka to je ale jak je to při výměně musím mítze stejného roku nebo aspon setejný typ(tusím do rv 1993) a pokud jí vymněním co na to řídící jednotka musí se to dát na diagnostyku nebo to je v poho