Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadřeno? Názor pls
mám e34 tds, mastim si to takhle vecer domu najednou bum a rána jakoby ze spoda auta, nějakej šutr nebo co, auto mám snížený tak je to možný, je tma, zima, k baraku 800 m do kopce, řikám si kouknu na to až tam. Jenže v půlce kopce blikne kontrola mazaní a hned zhasne, jedu dál nemám kde zastavit, kontrolka nesvítí. A pak se rozsvítí, já hledám místo, kde auto můžu nechat, sotva tam zastavim, vypínám motor, vyskakuju z auta, hned si všímám oleje všude kolem. ne vaně rozpoznávám v tý tmě odkud to teče, ale nic víc, olej je všude rozsříkanej, bordel, hrůza. Znepokojoval mě ovšem ten černý kouř co šel z motorovýho prostoru. No byla tma, zima a já byl unavenej, tak jsem to zamknul a domů došel pěšky.
Myslíte že je to zadřený po těch 500 m do kopce na 2500 otáček? Nebo jenom turbo? Pístní kroužky? Každopádně ve vaně je díra jako pěst dospělýho chlapa..
Dík za názory...
Myslíte že je to zadřený po těch 500 m do kopce na 2500 otáček? Nebo jenom turbo? Pístní kroužky? Každopádně ve vaně je díra jako pěst dospělýho chlapa..
Dík za názory...
-