mira333 píše:
ja teda nevim jestli chapu dobre tudle diskuzi ale bud jsem mimo ja nebo vy... pochopil jsem ze mas E39benzin a je ti citit z oleje benzin ok?? jestli ano je jasny ze ho musis vymenit samozrejme!! zadny experimenty bych neresil proste bych zasel nekde do kramu a koupil bych olej co je podle tabulek do tveho auta!! vyrobce vi proc to tam dava ne? jestli agip nebo castrol, esso to je celkem fuk kdyz to nebude vyslovene nejakej joudaoil... ale k tomu benzinu v oleji... je docela dost mozny ze ti propousti vstrik... (samozrejme ze benzin ma taky vstriky sice jsou jiny ale jsou tam.. a kdyz nejsou tak je tam karbec) tim ze ti auto stoji a na rampe je jeste tlak tak vstrik prokapne nebo proste propusti tlak a benzin stece na pist a kolem neho az do oleje tudiz je citit benyin z oleje a taky ho pekne naredi tudiz mas vyssi spotrebu a navic olej ztraci mazaci schopnosti (benzin skvele odmastuje)... to co pisu blbost neni.. mel jsem u porsche ten stejnej problem... kdyz ti bude tect vic tak je mozny ze ti auto zezacatku nechytne na vsechy valce ale neni to pravidlo.. to co pisu nemusi byt tvuj problem to je jasny a jestli tady pisu neco co neni k tematu tak sorry
snad ti to pomuze...
K tématu to je, ale já motor viděl rozdělanej tak na obrázku