Už mě to moc nebaví , ale - já jsem u svých 3 e34 měl vždy jen do max 1/8 otáčky - a bylo to zmčený na "gumový pinďourky". 1/4 = 90° jsem u e34 neměl nikdy
Ale to je uplně jedno - na to se tazatel neptal.
Edit Admin: Nekopírujte poslední příspěvky. Prosím, dodržujte pravidla této sekce.
Tak sem to byl taky vyzkoušet mám e34 r.v.91 a klíčkem to zamču o necelou čtvrt otáčku a auto se zamče a už to nejde odemčít ani kolíčkem,nemusím to potom znova klíčkem otátáčet.
Tak sem to teď zkoušel, zavřel sem se v autě a ať sem otáčel klíčem jak sem otáčel, tak to šlo vždy otevřít i zevnitř kolíčkem...a zámky se daj otočit max o 90 stupňů...j
Je to e34 z roku 89...je někde chyba, nebo to ty první nemaj nebo už někdo třeba vyměnil zámky a nějak to zkurvil...?
Ja som to dneska skusal na mojej 535iA 89' a islo, to nechal som si stiahnute okienko a zvonka zamkol na doublelock, kolik nesiel vytiahnut ale co ma prekvapilo tak neslo otvorit ani klukou na dverach .
Když to nezamyká na doublelock u řidičových dveří, zkus to od dveří spolujezdce, může být vadný mikrospínač uvnitř zámku. Dále to nezamkne, když nejsou oboje přední dveře dovřené a nebo když nezhasne vnitřní osvětlení - vadný mikrospínač ve smeku zámku na sloupku.
Plechus píše:...a zámky se daj otočit max o 90 stupňů...
a kam až by jsi s nima chtěl točit ? na několik západů
To byla reakce na to, že tu někdo psal, že se s zámkama dá ototčit do dvou poloh...prostě se to auto zamkne,když otočim na těch 90,a žádnej doublelock neni... (nezamkne se dřív, zamkne se až po otočení až na těch 90...)
Je jedno,jestli dveře spolujezdce nebo řidiče, osvělení vevnitř mam vypnutý, takže to vůbec nesvítí...už je to asi celý nějaký rozmrdaný
zkoušel sem to teda včera na svý 525iT ´93 a funguje na 1/4 otáčky (90°) doublelock a na 1/8 otáčky (45°) jen zamkne, jenom já to vždycky otáčel o 1/4, tak sem si toho nějak nevšim
Zkusim na to mrknout a uvidíme, jak to dopadne:) doufam, že ten systém nejni nějak složitej..? Když to v těch dveřích uvidim, tak snad pochopim, jak to funguje, nebo se na to mam radši vykašlat, ať to nerozmrdam eště víc...?
no je to taková černá krabička, tu rozděláš a musíš dávat pozor aby ti z toho nevypadla jedna pružinka a takovej zajišťovací kolík a neztratil si to, sou tam dva motorky, jeden na normální zamknutí a pak druhej na to zajištění, možný že je u něj uhnilej kablík, já to tak měl
Hele, tak jsem to dneska zkusil. A jde to fakt jen o 45°. 90° nedám i kdybych ulomil klíček. Zkusil jsem všechny zámky. Vypadaj origo. Klíčky jsou na 100 % origo. Je to E34 z 94 roku. Všechno v elektrice, nadupaná výbava... Aledouble lock nikde Co s tim? Kde je chyba???
To ti double lock funguje tak že zamkneš dálkou a pak ještě jednou a je to.Možná to chce na podruhé déle podržet,teď si nejsem jistej,potože jsem to moc nepoužíval.
Serifus píše:Hele, tak jsem to dneska zkusil. A jde to fakt jen o 45°. 90° nedám i kdybych ulomil klíček. Zkusil jsem všechny zámky. Vypadaj origo. Klíčky jsou na 100 % origo. Je to E34 z 94 roku. Všechno v elektrice, nadupaná výbava... Aledouble lock nikde Co s tim? Kde je chyba???
Podle čeho usuzuješ - "doublelock nikde" ?
Vyzkoušel jsi to nějak ? Víš jak se to zkouší ?