Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

problem svetla

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanysek

#1 Příspěvek od Hanysek »

Nazdar lidi...mam problem se svetlama kdyz mam vyply motor a da se blinkr tak sviti na dane strane parkovacky...ted jsem zjistil ze jedna strana sviti a druha jen vepredu...ale za pravozu sviti normal...je mozne ze by se vyskytl problem kvuli toho ze jsem dal dozadu led-diody???diky za rady...
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Jo a na jakém dopravním prostředku to máš. :roll: Já si dával led světla na horské kolo. :)
dexter

#3 Příspěvek od dexter »

:cool2:
Hanysek

#4 Příspěvek od Hanysek »

ok ok...tak diodove...ale duvod stejne asi nevis ze? :mad: :lol:
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

Hanysek píše:ok ok...tak diodove...ale duvod stejne asi nevis ze? :mad: :lol:

Koukám že ti to moc nepálí.Mě šlo o to co máš za auto? :roll: Jak chceš poradit když se nikde nedočtu typ auta.
Starosta

#6 Příspěvek od Starosta »

Jestli je to e34, tak ta by mela mit dalsi polohu packy - kdyz das blinkr a "prezenes" to skrz blinkrovou polohu, je tam dalsi poloha a po vypnuti motoru sviti jen jedna strana parkovacek - je to treba kdyz zastavis ve skarpe a kouka ti jen pulka auta...

Najdes to v navodu, nepamatuju se, jak se to resetuje - ale nemelo by to bejt nic slozityho.

Pokud je to opravdu jen v "blinkrovy" poloze lucasu, pak bych tipnul pojistky, rozbitej lucas nebo kabelaz.
Hanysek

#7 Příspěvek od Hanysek »

libovka:no dobra mam e39...ja myslel ze si delas jen srandu...
starosta:jo to je ta funkce...prave ze jedna strana jde cela a druha jen ve predu...je to divne protze kdyz zapnu svetla tak sviti vse ok...Tak to asi pojistkou,kabelem byt nemuze ne??
libovka

#8 Příspěvek od libovka »

Hanysek píše:libovka:no dobra mam e39...ja myslel ze si delas jen srandu...
starosta:jo to je ta funkce...prave ze jedna strana jde cela a druha jen ve predu...je to divne protze kdyz zapnu svetla tak sviti vse ok...Tak to asi pojistkou,kabelem byt nemuze ne??

Já to vím proč to tak je.V každém origo světle jsou dvě žárovky a každá má svoje napájení.(do každého svetla vedou dva dráty)A při zapnutém blinkru svítí pouze jedna žárovka .Takže v tom světle co ti při blinkru nesvítí stačí prohoditty dva dráty. :wink:
Hanysek

#9 Příspěvek od Hanysek »

ok...diky za radu mrknu na to a dam vedet jestli to je dim...zatim diky
Hanysek

#10 Příspěvek od Hanysek »

Tak jsem se na to konecne koukal a bohuzel dratama to neni....mam tam ty diody takze to je jen na konektor...takze furt nesviti...
libovka

#11 Příspěvek od libovka »

To ses asi koukal špatně.Konektor co se strká do světla má na koncové světlo dva dráty protože v origo světle jsou dvě žárovky.Jeden z nich ted nebude zapojenej.Tak tyhle dva dráty prohod mezi sebou a musí to chodit.Je to práce na dvě minuty
Hanysek

#12 Příspěvek od Hanysek »

jo v origo svetlech mozna jo...ale ja mam ten konektor primo na plosne desce tech diod...
Vojtishek

#13 Příspěvek od Vojtishek »

cti co Ti pisou a pochopis !!! :idea: :idea: :!:
libovka

#14 Příspěvek od libovka »

[quote="Hanysek"]jo v origo svetlech mozna jo...ale ja mam ten konektor primo na plosne desce tech diod...[/quote

Jestli si to pořád nepochopil tak je mi tě líto. :roll:
PetacekBE
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od PetacekBE »

kuci. prosím Vás. Nebudu zbytečně zakládat nové topic - jelikož tento probkém se týká taky světel. Na mý e39 při vypnutém motoru a vytaženém klíčku a vypnutých světlech trvale svítí pravý dálkový světlo. Když nastartuji a zapnu světla tak se to chová pořád stejně¨.... Jezdím tedy jen na potkávačky protože tu žárovku mám odpojenou a ze svítícím levým dálkáčem se jet sice dá ale u BMW to vypadá hrozně 8)
milo
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od milo »

LKM modul - dej hledat. da se to opravit, chce to nekoho zrucneho na elektriku. v E39 odchazi casto nejaky tyristor myslim.
Odpovědět