Nazdar lidi...mam problem se svetlama kdyz mam vyply motor a da se blinkr tak sviti na dane strane parkovacky...ted jsem zjistil ze jedna strana sviti a druha jen vepredu...ale za pravozu sviti normal...je mozne ze by se vyskytl problem kvuli toho ze jsem dal dozadu led-diody???diky za rady...
Jestli je to e34, tak ta by mela mit dalsi polohu packy - kdyz das blinkr a "prezenes" to skrz blinkrovou polohu, je tam dalsi poloha a po vypnuti motoru sviti jen jedna strana parkovacek - je to treba kdyz zastavis ve skarpe a kouka ti jen pulka auta...
Najdes to v navodu, nepamatuju se, jak se to resetuje - ale nemelo by to bejt nic slozityho.
Pokud je to opravdu jen v "blinkrovy" poloze lucasu, pak bych tipnul pojistky, rozbitej lucas nebo kabelaz.
libovka:no dobra mam e39...ja myslel ze si delas jen srandu...
starosta:jo to je ta funkce...prave ze jedna strana jde cela a druha jen ve predu...je to divne protze kdyz zapnu svetla tak sviti vse ok...Tak to asi pojistkou,kabelem byt nemuze ne??
Hanysek píše:libovka:no dobra mam e39...ja myslel ze si delas jen srandu... starosta:jo to je ta funkce...prave ze jedna strana jde cela a druha jen ve predu...je to divne protze kdyz zapnu svetla tak sviti vse ok...Tak to asi pojistkou,kabelem byt nemuze ne??
Já to vím proč to tak je.V každém origo světle jsou dvě žárovky a každá má svoje napájení.(do každého svetla vedou dva dráty)A při zapnutém blinkru svítí pouze jedna žárovka .Takže v tom světle co ti při blinkru nesvítí stačí prohoditty dva dráty.
To ses asi koukal špatně.Konektor co se strká do světla má na koncové světlo dva dráty protože v origo světle jsou dvě žárovky.Jeden z nich ted nebude zapojenej.Tak tyhle dva dráty prohod mezi sebou a musí to chodit.Je to práce na dvě minuty
kuci. prosím Vás. Nebudu zbytečně zakládat nové topic - jelikož tento probkém se týká taky světel. Na mý e39 při vypnutém motoru a vytaženém klíčku a vypnutých světlech trvale svítí pravý dálkový světlo. Když nastartuji a zapnu světla tak se to chová pořád stejně¨.... Jezdím tedy jen na potkávačky protože tu žárovku mám odpojenou a ze svítícím levým dálkáčem se jet sice dá ale u BMW to vypadá hrozně