Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Funguje někomu u E34 doublelock?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
ANO. DobleLock na DO mi funguje/fungovalo u:
E34 525iX vyr. 9/1992 - Avital alarm s DO dodělávané předchozím majitelem
E30 325iX vyr. 10/1988 - DO z Fabie, dodělávané mnou
E34 525iA vyr. 8/1992 - jakési DO s alarmem dodělávané předchozím majitelem
E36 323ti vyr. 3/1998 - DO originál v klíči, bez DWA (alarm)
E34 525iX vyr. 9/1992 - Avital alarm s DO dodělávané předchozím majitelem
E30 325iX vyr. 10/1988 - DO z Fabie, dodělávané mnou
E34 525iA vyr. 8/1992 - jakési DO s alarmem dodělávané předchozím majitelem
E36 323ti vyr. 3/1998 - DO originál v klíči, bez DWA (alarm)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Je to krátkodobým impulsem, ne trvalým.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Je pro upřesnění dodávm úryvek z manuálu E34 , který popisuje zamykání E34 na DO.
http://img93.imageshack.us/my.php?image=strana011.jpg
http://img93.imageshack.us/my.php?image=strana011.jpg

Rejchy píše:troutny píše:Mě by spíše zajímalo jak to máte zapojený na dálku.
Jestli pouštíte napájení "+" současně jak do zamykacího a odemykacího drátu jak jsem se tady někde dočetl či jak jinak to máte pořešený.Díky.
Nevím jak je to zapojené,ale pokud máš originál dálku tak zamkneš jednou a pak ho zmačkneš ještě jednou a je zamčeno tak že to neodemkneš ani klíčem.
U jedne E34 jsem dalku origo mel. Tam to fungovalo tak ze na ovladani dvojite tlacitka v jednom smeru odemykalo a ve druhem smeru zamykalo. Dvojity zamek mel zvlast tlacitko zboku. U soucasne E34 dalka nebyla, tu jsem tam dodelaval. Dratky se daji vyuzit v levem sloupu ve predu u ridice. Nepodarilo se me ale ovladani uvezt do takoveho stavu kdy zamky zamykali a odemykali jako u originalu. Zamknu, zamknu dvojzamek ale odemknout dvojzamek nejde. Musim klicem. Bezne odemceni a zamceni neorigo dalkou funguje normalne.
Tak jsem laboroval ohledně double locku a nějak to nefachá. Jak jsem psal, tak klíček je origo. Nebo si dal někdo kopií záležet. Ale to je nesmysl.
Klíček odemyká nějak divně. Zmáčknu menší tlačítko (dál od hrotu klíčku): číslo 2 na obrázku: http://img93.imageshack.us/img93/2720/strana011.jpg
tím se mi auto odemkne! Ačkoliv by se tím tlačítkem mělo zamknout. A tím velkým tlačítkem jej zamknu (tlačítko číslo jedna na zmíněném obrázku). Takže to mám celý obráceně
Nechápu proč.
Jinak zamknutí a pak podržení tlačítka zamknutí normálně funguje tak, že se zavřou okýnka. To je v pořádku.
Ale double lock taky nejede. Vlezl jsem do auta a zkusil to namačkat podle obrázku a nic. Ať to tam namačkávám jakkoliv, vždycky to jde odemknout kolíčkem. Tak fakt nevim. Poraďte, pls.
Auto: 05/1994 E34 520i 24V. Parádní výbava.
Klíček odemyká nějak divně. Zmáčknu menší tlačítko (dál od hrotu klíčku): číslo 2 na obrázku: http://img93.imageshack.us/img93/2720/strana011.jpg
tím se mi auto odemkne! Ačkoliv by se tím tlačítkem mělo zamknout. A tím velkým tlačítkem jej zamknu (tlačítko číslo jedna na zmíněném obrázku). Takže to mám celý obráceně

Jinak zamknutí a pak podržení tlačítka zamknutí normálně funguje tak, že se zavřou okýnka. To je v pořádku.
Ale double lock taky nejede. Vlezl jsem do auta a zkusil to namačkat podle obrázku a nic. Ať to tam namačkávám jakkoliv, vždycky to jde odemknout kolíčkem. Tak fakt nevim. Poraďte, pls.
Auto: 05/1994 E34 520i 24V. Parádní výbava.

ten obr je asi jen do některého modleového roku. Taky jsem to v manualu takto četl ale mě to nefunguje.
Zamykám velkým kulatým.
Odemykám malým.
Jinak klíček otočím jen do cca 1/8 a zamknuto i s double lockem. Čudlík je jak na gumce a vnitřní klika taky.
Když zamknu dálkou tak stačí jen jednou a je tam double lock. Opět čudl na gumce s vnitřní klikou.
jo a je to E34 96 v téměř plné palbě.
Další věc při zamykání, když zamknu dálkou a odemknu klíčem a otevřu dveře spustí se houkání.
Zamykám velkým kulatým.
Odemykám malým.
Jinak klíček otočím jen do cca 1/8 a zamknuto i s double lockem. Čudlík je jak na gumce a vnitřní klika taky.
Když zamknu dálkou tak stačí jen jednou a je tam double lock. Opět čudl na gumce s vnitřní klikou.
jo a je to E34 96 v téměř plné palbě.
Další věc při zamykání, když zamknu dálkou a odemknu klíčem a otevřu dveře spustí se houkání.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tickerow píše:Maji to vsechny E34....ja zamykam klickem(trapne)...otocim o 45 stupnu a zamkne se...dootocim na 90 stupnu a zablokuje to tahlo od cudliku aby to neslo vyhackovat...ma to kazdy modernejsi auto vetsinou...
Zdravim
Koukam že máte velké zkušenosti s E34kama. Mam problém, kterej se týká centrálu. Mam dálkové zamikání (Magicar M100AS). Když zamknu auto, znovu se odemkne a já ho musim na podruhe zamknout klíčem. I když to udělám obráceně: nejdřív zamknu klíčem, stejně se odemkne a pak musim zamknout znova. Věděli by jste čím to může být?
Myslel jsem že to bude řídící jednotkou tak jsem jí chtěl vyměnit za jinou ale nemůžu jí nikde najít. To samé auto jí mělo pod středovým panelem ale moje auto jí snad nemá...

MOC VÁS PROSÍM...PORAĎTE MI...PŘEDEM DĚKUJI!
-
- Kontaktovat uživatele: