Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nejde webasto e39
-
- Kontaktovat uživatele:
zdarec chlapi, no ja to moje webasto som vyhodil a zohnal druhé ktoré ide absolutne bez problémov ako má, potom som ho rozobral a zistil že problém je v riadiacej jednotke, totižto dostala sa tam sol dáko pod plošák cez tie napájacie konektory a je tam zopár tých súčiastok zaoxidovaných, bude to treba asi premerať, len neviem či by sa dali vymeniť lebo v jednom servise na nez.kúrenia mi oznámili že tieto súčiastky vraj nie je možné nikde zohnať (ešte zájdem za kamarátom elektrikárom)
ak by sa mi to podarilo spojazdniť tak by bolo na predaj komplet celé
ak by sa mi to podarilo spojazdniť tak by bolo na predaj komplet celé
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj omlouvám se nechci zakládat nové téma ale mám e39 2000/7 a webasto mi jede jen když ráno nastartuju a hned napálím teplotu naplno nebo hodně přes 20stupnů tak když nechám auto brčet minutku dvě a vypnu ho tak webasto jede a z výfuku jde žár takže beru že jede ale když si chci zetopit přes ovládání tak se nezapne - musím mít klíček v nějaké poloze?? mám malý displey, navi, tv atd.ale není to ta 16/9 obrazovka je to ta malá - je tam možnost časovače dvě okénka vedle sebe a pak dole ještě nějaký nápis když ho potvrdím tak se ukáže zelené světýlko a na čudlíkác se rožně červený větráček pod tlačítkem telefonku ale webasto se nepustí. prosím prosím o radu. díky
-
- Kontaktovat uživatele:
jo tak takhle to je takže to asi tou naftou v nádrži protože teplota ještě letos přes 15 nebyla a baterka je ok.
fajn naberu pořádně nafty a zkusím to děkuji moc za radu.
PS ještě jeden dotaz? jak je to s dálkovým ovládáním -
1. jak poznám že tam mám dálkové nebo jeho přípravu
2. pokud nemám klíč jak ho sehnat?
děkuji vám moc chlapi.
fajn naberu pořádně nafty a zkusím to děkuji moc za radu.
PS ještě jeden dotaz? jak je to s dálkovým ovládáním -
1. jak poznám že tam mám dálkové nebo jeho přípravu
2. pokud nemám klíč jak ho sehnat?
děkuji vám moc chlapi.
Ahoj všem,máme v rodině další přírustek BMW 530d M-packet kombi 2002 E39 prosím všechny zasvěcené o vysvětlení problematiky Webasta....
1.u měrky oleje je nějaké plechová hadice s plastovou krytkou-co to je a zda to má bejt zavřené nebo otevřené?
2.V kufru na boku pravé strany je pod krytkou tapece nejaká plastová bedna s nějakým víčkem, k čemu to je prosím??
3.Jak poznám co je jen předehřev motoru a co je i nezávislé topení,když vypnu klíček tak to jako by stále běží a po chvilce se to vypne?
4.jak se o to starat a zda to potřebuje nějakou údržbu atd...?
Moc děkuji o vysvětlení u M3 ani u E60 jsem to neměl....
tak prosím o vysvětlení jak malému dítěti...
1.u měrky oleje je nějaké plechová hadice s plastovou krytkou-co to je a zda to má bejt zavřené nebo otevřené?
2.V kufru na boku pravé strany je pod krytkou tapece nejaká plastová bedna s nějakým víčkem, k čemu to je prosím??
3.Jak poznám co je jen předehřev motoru a co je i nezávislé topení,když vypnu klíček tak to jako by stále běží a po chvilce se to vypne?
4.jak se o to starat a zda to potřebuje nějakou údržbu atd...?
Moc děkuji o vysvětlení u M3 ani u E60 jsem to neměl....