Ahoj, som zatial len kratko majitelom E39 12/1995 tak sa nevyznam, ale mam takyto problem. Pridem rano k autu a prava predna strana je asi 5-10 cm nizsie (koleso je schovane pod blatnik). Cital som nieco ako Nivo-pruziny, neviem ale ako to funguje ani ci to mam ja. Viete mi takto poradit cca v com moze byt problem? Mozem s takym padnutym predkom ist do servisu? Dakujem za kazdu radu. Potrebujem to vyriesit surne.
Tak problem zisteny - zdvihol som auto a zistil ze je zlomena pruzina. Zaujimave je, ze sa to stalo v noci na parkovisku ked auto stalo.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 - padnuty predok -vyriesene-zlomena pruzina
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě ruply přední pružiny přes noc (večer byly OK, v noci lehce houknul alarm-otřesák a ráno to sedělo dole). Myslel jsem, že s tím ještě dojedu, ale pak se ten zbytek pružiny nějak protočil a prořízlo mě to pneumatiku. Takže volat asistenci, podložit, nechat se naložit na odtahovku a vyhodit u BMW...
Na E34 jsem si to dělal sám, mám k tomu vše potřebné, ale teď bylo málo času
Na internetu jsem si dokonce našel sadu solidních pružin za pár tisícovek, ale dal jsem to do BMW a tam stály jen přední pružiny 3,5kKč bez DPH, pak dali nové gumové usazení a i s prací jsem se jen tak tak vešel do 11kKč!!!
Na E34 jsem si to dělal sám, mám k tomu vše potřebné, ale teď bylo málo času