Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dálkový start
Mám ten samej alarm. Moc nerozumím, jak to popisuješ. Není žádná kombinace na start, jen na asi 3 vteřiny podržíš jedno tlačítko a auto nastartuje. Zmáčkneš ho 2x za sebou a vypneš ho. Jinak mám k tomu český návod, kdybys potřeboval. Mně to funguje dobře, ale ten, co mi to dělal, mi nedal ochranu proti nastartování (ruční brzda a neutrál), tak jsem šel do železářství a zmáčkl se mi v kapse ovladač a když jsem vyšel ven, auto stálo na druhý straně ulice, čumákem zabořený do budovy Finančního úřadu. Taková stará paní říká, jak si někdo nezabrzdil auto a ono mu ujelo. Tak jsem pokýval hlavou, že je to hrozný ty lidi a šel si vyndat auto 

rcsedlak píše:Nema to nekdo v e46ce? Potreboval bych neco ne CanBus a nejlip, aby se ten dalkovy start ovladal stejnym dalkacem, co je na klicku.
Magicar M 870 AS CAN BUS
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Můj názor:
Dobrý alarm je "bastl" od nějakého šikovného elektrikáře... Profláklé alarmy mají týpci zmáknuté... A nejlepší je, si na kufr nalepit samolepku, co mám v autě za "značkový" alarm...
Problém není alarm zabudovat, ale naladit na správné vjemy a reakce na ně...
Alarm a dálkový start spolu nemusejí vůbec souviset...
Dobrý alarm je "bastl" od nějakého šikovného elektrikáře... Profláklé alarmy mají týpci zmáknuté... A nejlepší je, si na kufr nalepit samolepku, co mám v autě za "značkový" alarm...

Problém není alarm zabudovat, ale naladit na správné vjemy a reakce na ně...
Alarm a dálkový start spolu nemusejí vůbec souviset...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.