Professional má dva tunery, takže dokáže sledovat dopravní vysílání na jiné stanici, než právě posloucháte. Měly by bejt zaměnitelná, akorát bacha na konektory, před FL mají kulatý piny, po FL placatý.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Zdravim,mam problem z radiem tipove oznaceni BM 54 jde o navigaci a radio ocenil bych kazdou dobrou radu tera mi pomuze odstranit nesnesitelne piskani pri pusteni CD a FM radia,za panelem je i miznost kazety i tu jsem skusil jestli to nahodou nebude piskat a bohuzel zadna zmena!!
Auta s navigací mají rádio v LZ blatníku, takže ti to ruší asi něco tam.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Professional má dva tunery, takže dokáže sledovat dopravní vysílání na jiné stanici, než právě posloucháte. Měly by bejt zaměnitelná, akorát bacha na konektory, před FL mají kulatý piny, po FL placatý.
A jak se to da aktivovat, aby mne to upozornilo na dopravni vysilani??
Ahoj všem, mám taky dotaz k rádiu Bussines E39 2002 touring - našel jsem v levým zadním blatníku nějakou bednu bez popisu - jdou tam cca 3 svazky, jeden má stejnej konektor jako na MID mezi klimou a CD - předpokládám, že to bude zesák - nedá se tam najít linkovej signál z rádia a CD? Jinak jsem čerstvej majitel cca měsíc.
Vlevo? Tak tam já mám Navi rechner a CD changer. Tohle co říkáš bývá spíš vpravo, ale kdo ví
jik píše:Ahoj všem, mám taky dotaz k rádiu Bussines E39 2002 touring - našel jsem v levým zadním blatníku nějakou bednu bez popisu - jdou tam cca 3 svazky, jeden má stejnej konektor jako na MID mezi klimou a CD - předpokládám, že to bude zesák - nedá se tam najít linkovej signál z rádia a CD? Jinak jsem čerstvej majitel cca měsíc.
Stale jsem to nevyresil,ohledne toho radia a jeho nesnesitelne piskani.Nechci koupit radio za tezky prachy a treba ho ani nepotrebuju.Ale rad bych to vyzkousel jestli je to opravdu tim.
Ma tu nekdo toto radio a chtel by ho prodat??
Jedna se o radio professional.
Potřebuji pomoc koupil jsem E39 r.v.2001 po FL a nejde mi autorádio,ale nikde nemám přívod 12V a ani spínané mohl by mi někdo poradit kde všude bych měl mít napětí a na kterých pinech?Zkoušel jsem všechny pojitstky a ty jsou v pořádu.
mám prosím dotaz. Pokud koupím rádio Profesional r.v 97 jde vyměnit za Business r.v 96. Co reproduktory ve dveřích musí se vést vedení. A je znát kvalita zvuku? Bude fungovat ukazování v BC a komunikace s CD Charger?
Děkuji za odpovědi