Kail píše:Obnovuji tuto debatu a ptám se,jestli někdo neví jak to teda je,jestli k chlazeným kotoučům musí být i jiný (širší) třmeny nebo jestli je to třeba jen těma destičkama...Ideál kdyby měl někdo obě auta a mohl porovnat
Myslim ze museji byt sirsi trmeny. Mozna by to slo s napul ojetyma destickama
Tak jsem to dnes okukoval a ani jetý desky nepomůžou - ta pohyblivá část třmenu co v ní držej desky je nahoře a dole vyřízlá přesně na úzkej kotouč = klucí mají pravdu.
No kašlu na to,koupím obyč kotouče,stejně tam žádnej znatelnej rozdíl v brždění nebude .A kdybych přecejen chtěl něco lepšího,koupím vrtaný Zimmermany a bude,na chlazený se můžu z vysoka
ja mam na tds komplet brzdy od ATE... a naprosta spokojenost klasicky jednoduchy kotouce a brzdi to jako das:) kolikrat i moc prudke brzdeni a kotouce jsou po 30tisicich porad rovny..akorat desticky zmizely:-D
Zdravim mel bych takovy problem co se tyka brzd.Mam vsechny kotuce nove i desky auto mi stalo asi deset dni v garazi.Pak jak jsem to jel projet tak pri nizssi rychlosti musim pri brzdeni na to dost slapat abych to zabrzdil hlavne mi to dela kdyz treba parkuju to nejde skoro ani brzdovy pedal seslapnout.Pri vissich rychlostech mi to ale nedela nevite cim by to mohlo byt.Predtim bylo vse v poradku.Diky za vsechny rady
Johny9 píše:Zdravim mel bych takovy problem co se tyka brzd.Mam vsechny kotuce nove i desky auto mi stalo asi deset dni v garazi.Pak jak jsem to jel projet tak pri nizssi rychlosti musim pri brzdeni na to dost slapat abych to zabrzdil hlavne mi to dela kdyz treba parkuju to nejde skoro ani brzdovy pedal seslapnout.Pri vissich rychlostech mi to ale nedela nevite cim by to mohlo byt.Predtim bylo vse v poradku.Diky za vsechny rady
No hlavně se všude uvádí, že do cca 1000km se brzdy "zajíždí" = nemá se tomu moc šlapat na krk - brzdit co nejvíc pozvolna. V tvým případě je to trošku paradoxní situace, ty tomu "šlapat na krk" musíš, jinak by jsi ani nezastavil.
Třeba to máš zavzdušněný.
To by rozhodně být nemělo - tak blbá kombinace kotoučů a desek snad neexistuje, že by to najednou tak blbě brzdilo.
nemuzes mit spatny posilovac? zkus zmerit podtlak jaky ti to udela na male otacky.... zkus pri parkovani pridat plyn a zvysit otacky aby si dostal vetsi podtlak... nebo muzou byt i zarostly hadice...