th píše:Čau, mám stejný problém, u pravých zadních dveří mi zatéká. E39tku (Touring, 2002) mám asi měsíc a dneska jsem vysál s koberce podlahy přes třičtvrtě litru vody vysavačem na čištení koberců a to tam zůstala samozřejmě vlhkost, kterou momentálně nemám možnost na žádném stuníčku vysušit. Mám strach s koroze podlahy, přecejenom, než na to člověk přijde, tak ta voda tam nějaký ten týden pracuje (s E39tkou teprve začínám, tak aby mi vydržela). Může mi prosím někdo z vás napsat, jak je chráněná podlaha zevnitř u tohoto auta? Mám ještě E30tku kterou budu doufám přestavovat a když jsem jí koupil, měla toho až na motor dost za sebou .... a podlaha kde se držela voda protože tam teklo, byla částečně schnilá, ... někdo tu psal o tom, že něco schnije, akorát nevím, jestli koberec, nebo podlaha karoserie. Jakýko-li problém u auta mě psychicky ničí, zvlášť u E39tky, která je pro mě nová ... a naprosto skvělá, díky.
Vyndej zadní sedačky a po nadzvednutí koberce jej něčím podepři. Co vytřeš tak vytři a zbytek nechej vyschnout. Když je slunko, jde to rychle...
Díky, ... jen taková maličkost, mám na zadních sedačkách ty příchyty na dětský sedačky .... a vlastně ani nevím, jak se zadní sedačky u E39tky vyndavají, znám to jen s E30tky .... prosím poraďte
Ahoj,prosím Vás,asi jsem ůplně blbej,ale mohl by jste mě někdo tu "vodní bariéru" označit na obrázku,nebo nějak blíže posat.Fakt nevím kde je,dveře mám rozebrané a nějak nic nalézt??!!Díííííííííky natisíckrát!!!!!!!
Ok,díkes moc!!!Myslel jsem,že je to nějaká kovová část ve dveřích,která spadne do dveří a nefunguje odtok vody.Fakt by mě nenapadlo,že tento materiál nepropustí vodu.Takže je asi nejdůležitější přichycení v dolnější části dveřích?Nechce se mi totiž odpojovat airbagy....
... tak se mi ten koberec podařilo přes víkend skoro vysušit, takže mě čeká ještě jeden pokus. Škoda jen, že při zdvihání koberce rupla jeho výstuha s polystyrenovou výplní, asi je lepší vyndat i přední sedačku a koberec ohýbat těsně za ní ... u otvorů větrání ... , teď nevím, jestli jí mám lepit ?! stalo se vám to někomu?
Tak po těch posledních deštích mám stejný problém. Zkusil jsem rozebrat dveře a opravdu tam neni skoro žádný ten černý tmel... Co mi ale vrtá hlavou je, kudy se ta voda dostane na dno podlahy. Zkoumal jsem totiž kobereček i po stranách a tam je suchý.... A to jsem ho měl přizvednutý a zkoumal i z vnitřní strany...
Včera jsem přetmeloval obě zadní dveře (deště jsou holt deště). S tím Bagem je to opravdu OK, neodpojoval jsem ho, jen pověsil na kus drátu na rám dveří. Mě třeba zatékala voda tím obloukem a pak mezi sedačkou a práhem po tom plastu dolů. Co ale byla neskutečná pakárna, vyndat sluneční clonu malého okna. Jinak všechno ostatní prostě "práce".
ja som preventivne vyjebal cely zadny koberec z auta von. takze vely interier von, stredova konzola , sicny. luxus , ale aspon to vyschne . kedze v aute by to tak zhnilo...
Tak se připojuji. Po pěkných vydatných deštích mám v autě bazén. Pravé zadní dveře. I světýlko dole je plesnivé. To bych blil.
Tak co je nakonec nejlepší? Koupit novou celou vodní bariéru nebo to prostě přelepit nějakým tím silikonem na střechya wokapy?
Kdyžtak prosím o značku a tip silikonu, který je na to nejideálnější.
Díky..
Hyri píše:kupit butylku v bmw jak to bolo origo , musi to vydrzat.
Myslím že zrovna v tomto případě se ukázalo to ,že soudruzi udělali chybu.
Neřekl bych že řešení problému za maximální cenu je vždy optimální.Nikde není napsáno že silikon za 100,- udělá stejnou službu.Můj názor.
ked je nova tesni. neviem co stalo my sme kupili tak 10m alebo aj viac cely kotuc a ked tam das silikon tak potom pri dalsom odjebavani toho penoveho krytu ho cely rozjebes ale to je na vas.
Hyri píše:kupit butylku v bmw jak to bolo origo , musi to vydrzat.
Myslím že zrovna v tomto případě se ukázalo to ,že soudruzi udělali chybu. Neřekl bych že řešení problému za maximální cenu je vždy optimální.Nikde není napsáno že silikon za 100,- udělá stejnou službu.Můj názor.
ta kale kupis uplne novu co lepi a aspon 5 rokov to musi drzat a mozno bola v tom case ta butylka nokokot a teraz ua je lepsie . kazdopadne jebat.drzat tam bude aj silikon.