Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AV vstup, e39 sedan
Gevorgyan píše:dobry večer..mohu se zeptat...
dá se zapnout monitor 16:9 z x5i na 5řadu e39?
jde mi o to ,jesli se dá zapnout místo rádia bez navigace a jestli neni třba žádne dráty navíc do aouta aby to bylo funkčni ?
Nedá
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak teď jsem z toho k...t
Manželka má E39 Touring r.v.2001
Je to full nálož (navi,TV,telefon)- Obrazovka 16:9
Kam je potřeba teda zapojit,nebo napinovat ten vstup?
chtěl bych tam připojit DVD přehrávač,ale potřebuju napojit i AUDIO IN
Dál se začal vypínat sám od sebe levý stropní reprák (chcíli hraje a cca po 10sec vypne) zkoušel jsem i jiný reprák,ale pořád to stejný.
Vypadá to na napálený koncák.
- Tady by mě zajímalo,kde najdu "rádio", nebo něco z čeho leze zvuk do repráků.Rozebral jsem už celý kufr a tam jsou v podlaze jen tunery.Není to náhodou v boku, na straně CD changeru?
Díky
Manželka má E39 Touring r.v.2001
Je to full nálož (navi,TV,telefon)- Obrazovka 16:9
Kam je potřeba teda zapojit,nebo napinovat ten vstup?
chtěl bych tam připojit DVD přehrávač,ale potřebuju napojit i AUDIO IN
Dál se začal vypínat sám od sebe levý stropní reprák (chcíli hraje a cca po 10sec vypne) zkoušel jsem i jiný reprák,ale pořád to stejný.
Vypadá to na napálený koncák.
- Tady by mě zajímalo,kde najdu "rádio", nebo něco z čeho leze zvuk do repráků.Rozebral jsem už celý kufr a tam jsou v podlaze jen tunery.Není to náhodou v boku, na straně CD changeru?
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
ja mam 8/2003 MK4 navi, TV tuner a mam aj v priehradke spolujazca aux vstup. Pekne to funguje ked tam napojím napr. telefon. No ja by som sa chcel napojiť na AV čo mam v ponuke v TV. Ked prepínam kanale 3,2,1 potom ide AV kde sa da asi niečo napojiť. Ale kde? Kde je to miesto kde sa napaja napríklad dvd. Mne by stačilo keby tam bol Cinch vstup. Ak je to teda možne.
Dakujem
ja mam 8/2003 MK4 navi, TV tuner a mam aj v priehradke spolujazca aux vstup. Pekne to funguje ked tam napojím napr. telefon. No ja by som sa chcel napojiť na AV čo mam v ponuke v TV. Ked prepínam kanale 3,2,1 potom ide AV kde sa da asi niečo napojiť. Ale kde? Kde je to miesto kde sa napaja napríklad dvd. Mne by stačilo keby tam bol Cinch vstup. Ak je to teda možne.
Dakujem
Lidi potrebuji prosim poradit, zrovna se nejak snazim doresit AV vstup na aute a nasel jsem dve velice zajimave krabicky a nikde nemuzu najit co to je.
Jde mi o tu velkou krabici a tu malou vedle ni se spoustou oranzovych dratku....
Ta velka je asi zesilovac, nebo DSP? ale DSP menu nemam zobrazene, a na kvalitu zvuku mi to rpijde docela vlke jako zesilovac, no a ta mala? to vubec nemam ani tuseni, jen vim, ze mizi nekde pod zadni sedackou smerem dopredu.
Diky
Jde mi o tu velkou krabici a tu malou vedle ni se spoustou oranzovych dratku....
Ta velka je asi zesilovac, nebo DSP? ale DSP menu nemam zobrazene, a na kvalitu zvuku mi to rpijde docela vlke jako zesilovac, no a ta mala? to vubec nemam ani tuseni, jen vim, ze mizi nekde pod zadni sedackou smerem dopredu.
Diky
- Přílohy
-
- 100_6080.JPG (82.51 KiB) Zobrazeno 198 x
Vlasta píše:Ta velká je rádio. Zapojení AV do TV tuneru se tady řešilo několikrát, stačí hledat.
Jj, to vim, to neresim, nevim proc se tam nedostala ta fotka, zkusim jeste jednou......,
[/img]http://img16.imageshack.us/img16/8781/1006080.jpg[img]
Ale myslim, ze ta mala krabicka tam urcite neni origo BMW, jen nevim, jak to udelat s tou fotkou....., snad se podari....
nicmene bych se zeptal, v tv tuneru je A-V vstup, to je bez debat, audio je mono, ale v predu mam moznost pripojit ten externi audi vstup, kdybych pouzil tento pro stereo zvuk a obraz tahl zezadu od TV tuneru z A-V vstupu, bude to fungovat?
- Přílohy
-
- 100_6080.JPG (82.51 KiB) Zobrazeno 194 x
madein píše:Vlasta píše:Ta velká je rádio. Zapojení AV do TV tuneru se tady řešilo několikrát, stačí hledat.
Ale myslim, ze ta mala krabicka tam urcite neni origo BMW, jen nevim, jak to udelat s tou fotkou....., snad se podari....
nicmene bych se zeptal, v tv tuneru je A-V vstup, to je bez debat, audio je mono, ale v predu mam moznost pripojit ten externi audi vstup, kdybych pouzil tento pro stereo zvuk a obraz tahl zezadu od TV tuneru z A-V vstupu, bude to fungovat?
Ani jedna ta bílá krabička není origo. S tím zvukem to tak asi nepůjde, protože AUX je zapojenej přímo do rádia zatímco AV do TV tuneru.
Ani jedna ta bílá krabička není origo. S tím zvukem to tak asi nepůjde, protože AUX je zapojenej přímo do rádia zatímco AV do TV tuneru.
tak to me dostalo, co jsem nekde uz nasel, je ze ta jedna je na tazne zarizeni???, ktere tam stejne neni, ale tu jsem neresil, ta vypada jako origo, ale spise ta druha, co lezi pred tim radiem, k cemu toto muze byt?
kazdopadne diky za radu a odpovedi
madein píše:Ani jedna ta bílá krabička není origo. S tím zvukem to tak asi nepůjde, protože AUX je zapojenej přímo do rádia zatímco AV do TV tuneru.
tak to me dostalo, co jsem nekde uz nasel, je ze ta jedna je na tazne zarizeni???, ktere tam stejne neni, ale tu jsem neresil, ta vypada jako origo, ale spise ta druha, co lezi pred tim radiem, k cemu toto muze byt?
nasel jsem...., predposledni prispevek na prvni strane, jen tam nema tu krabicku, co hledam co to je

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =extern%ED
madein píše:Ani jedna ta bílá krabička není origo. S tím zvukem to tak asi nepůjde, protože AUX je zapojenej přímo do rádia zatímco AV do TV tuneru.
Udělej detail foto
pavel530d píše:A TO MYSLÍM AZ CELKEM PŘIJATELÉ CENY PROTI STU-ALARMU
Tak ti nevím, mně ta cena za ten kousek drátu přijde hodně podobná.