xjr píše:Taky bych potřeboval poradit prosím. Mám E61 r.v.2005 navi profesional a DVD 2005/2 originál a funguje normálně. Kolega mi vypálil 2007/2 a tu mi to nechce načíst. Vypálená je dobře,protože v jeho autě funguje. Má E60 r.v. 2004 navi profesional. Jen má rozdílný software v navi a očividně starší. Je možné že by novější software v idrivu zapříčinil,že nečte vypalené mapy? Dotazoval jsem se AMT mobil a nebyly mi schopný s určitostí odpovědět. Řekli ,že možná ano. Nemáte někdo zkušenosti?
Tak už vím. Kolega si nechal změni software za nejnovější,ten samý co mám já a už mu to taky vypálenou mapu nečte. Co s tím? fungují vůbec vypálená DVD s novím softwarem v iDrivu nebo je nějaký zvláštní způsob jak je vypálit?
Ted se mi to podarilo sehnat z bmwklub.sk, ale po dekomprimaci je to vetsi nez kapacita DVD, tak jsem smazal 490 Mb soubor KN082EUX07.DB2_LIT a nacetlo a slape to bezvadne, nove cesty dalnice a tak.
Jde o to ze bych to tam chtel dat i s tim souborem, ale nevim jestli to jde vypalit na dvouvrstve DVD.
525d 2006
Je to .iso, takže s vypálením na DL nevidím žádnej problém.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Mimo aktualizace silniční sítě je už funkční i TMC v ČR.
kdo chce aby mu v navigacich bussines fungovaly mapy, staci zaject do servisu, zaplatit asi 2000kc za upgrade firmware a hura uz nemusiste koukat jen na sipky.
Kde je to za 2000 ? Koupil jsem DVD vypálené za 500,- ale občas vypadává, zrovna když se na to mam spolehnout, takže jsem se šel zeptat do autorizovanýho s., kolik stojí origo a řekli mi. že 9200-, ale když vrátím původní originál co mám , tak to bude za 50% , tj. 4600,- . Jestli Ti to někde udělají origo za 2tis, tak mi napiš, prosím, kde. Dík. Mrzák
parik píše:za 2000kc nejsou mapy ale upgrade firmware, ze pak mas na displeji i robrazeni map misto jen sipek
To jako že upgrade firmware přemění navigaci Business na Professional? Jako vtip celkem dost dobrý.
parik píše:za 2000kc nejsou mapy ale upgrade firmware, ze pak mas na displeji i robrazeni map misto jen sipek
To jako že upgrade firmware přemění navigaci Business na Professional? Jako vtip celkem dost dobrý.
Tohle nemusím řešit, mám mapy v pořádku , vidět -pokud chci -na obou displejích, a šipky jen při odbočení na menším. Znamená to tedy asi , že mám Profesional, jak jsem pochopil. Ale to DVD si tedy koupim originál.
Nevíte ještě někdo tohle : při tel. propojení auto-telefon bluetooth si listuju v seznamu co mám na telefonu , ale má to jen 5 kontaktů (prvních dle abecedy) od každého písmena a dál se neumím proklikat . V návodu , co jsem si stáhnul z internetu je napsáno : Podívejte se do návodu BMW na telefonování ,ale ten nemám. Poradí mi někdo, jak to je, nebo to musim vytáčet dál z telefonu ručně? Dík.
Otočíš a chvilku podržíš i-drive na tý zarážce a ono to poskočí na další.
ahojte, mozno je moja otazka trosku OT, ale mam E60, 525d r.v. 2004 bez navi a zaujimalo by ma, ci je mozne do tohto modelu dorobit navi professional, pripadne s TV tunerom, nemate niekto skusenosti? pripadne kolko to stoji a kto to vie urobit...diky moc.
Navigace 70k, TV s hybridním tunerem 50k, odblokování TV pro sledování za jízdy 5k.
miso_525d píše:prosimta 70k znamena 7000 CZK? tuner 5000CZK atd? original BMW navigation professional s 8,8 palcovou uhloprieckou?
Ne, 70 tis. CZK