Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zatékání do dveří E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
jurasis

#41 Příspěvek od jurasis »

Elektro píše:Neřekl bych že řešení problému za maximální cenu je vždy optimální.Nikde není napsáno že silikon za 100,- udělá stejnou službu.Můj názor.

Až se budeš potřebovat dostat do dveří, tak to uděláš jak? Roztrháš tu plastovou membránu...
Když už jiný materiál, tak podobné netvrdnoucí konzistence (medvědí hovno)... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
mario42

#42 Příspěvek od mario42 »

kua já mám taky v autě zaděláno na muchomůrky, levé zadní dveře asi tečou. Herghot fix, to sou ale kraksny...
Maxiczech

#43 Příspěvek od Maxiczech »

Mno.., ehm.., kraksny asi né, ale tohle nevim, že by někdo třeba u Škodéra řešil. To je fakt.. :roll:
Zaprší a já budu lítat se kbelíkem k autu. To budu za dobrýho klauna.. :lol:
Vedle mě pomalu popelnice na rozsypání a v interiéru suchoučko. Naleštěné BMW pod vodou. To bych blil.. :savle:
Musim to o weekendu nějak pořeshit. :?
Birkoff

#44 Příspěvek od Birkoff »

Ale řešil, nedávno známému u nové fóbie to stejný.
wardo

#45 Příspěvek od wardo »

Ja som to utesnil univerzalnym silikonom, http://www.denbraven.sk/sk/03a_tmely_silikony.htm
A drzi v pohode, velmi dobre sa to tam nanasalo a nie je to vobec vidiet... Neodstranoval som ani to stare tesnenie, kedze tam bola sot velka spara okolo celeho toho tesnenia... Pekne som to tam naniesol a cele dookola presiel a pritlacil prstom...
Vybral som zadnu sedacku a nadvihol tu mokru podlahu.. Nastastie bolo vtedy 4 dni pekne pocasie, tak to fajne vyschlo a mam po starostiach... v pripade potreby odstranenia toho silikonu by som skusil: http://www.denbraven.sk/sk/produkty/0780.htm
kala
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od kala »

chci podekovat za paradne rozebrany tema. vracel jsem se ze spanelska a frncie a nemecko cely prselo, mel jsem na miste za ridicem bazen (E39 touring), pouzil jsem soudal fix all, doufam, ze se osvedci podobne jako treba den braven :)
Hotomo

#47 Příspěvek od Hotomo »

Komu se nechce rozebírat tapecírunk a přetěsňovat dveře, tak pro toho mám jeden typ...zespoda dveří jsou 2 plastové špunty po jejich vyndání z obou zadních dveří je v autě sucho a neteče tam...
crave007
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od crave007 »

Hotomo píše:Komu se nechce rozebírat tapecírunk a přetěsňovat dveře, tak pro toho mám jeden typ...zespoda dveří jsou 2 plastové špunty po jejich vyndání z obou zadních dveří je v autě sucho a neteče tam...

konecne! to zni jednodusse pro antitalenty jako ja :D
Zdenal

#49 Příspěvek od Zdenal »

Tak mam taky povodeň v autě. Všechno jsem dle popisu zde udělal a celkem vše šlo, až na odstranění toho asfaltu, to je fakt vopruz. Co mě ale překvapilo, kolik vody je pod kobercem a jak je strašně nacucanej ten molitan pod ním. Snažil jsem se vše vyždímat a vytřít, ale pořád to nechce vyschnout. Jsou tam snad litry vody! 8O
Odpovědět