Elektro píše:Neřekl bych že řešení problému za maximální cenu je vždy optimální.Nikde není napsáno že silikon za 100,- udělá stejnou službu.Můj názor.
Až se budeš potřebovat dostat do dveří, tak to uděláš jak? Roztrháš tu plastovou membránu...
Když už jiný materiál, tak podobné netvrdnoucí konzistence (medvědí hovno)...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Mno.., ehm.., kraksny asi né, ale tohle nevim, že by někdo třeba u Škodéra řešil. To je fakt.. Zaprší a já budu lítat se kbelíkem k autu. To budu za dobrýho klauna.. Vedle mě pomalu popelnice na rozsypání a v interiéru suchoučko. Naleštěné BMW pod vodou. To bych blil.. Musim to o weekendu nějak pořeshit.
Ja som to utesnil univerzalnym silikonom, http://www.denbraven.sk/sk/03a_tmely_silikony.htm A drzi v pohode, velmi dobre sa to tam nanasalo a nie je to vobec vidiet... Neodstranoval som ani to stare tesnenie, kedze tam bola sot velka spara okolo celeho toho tesnenia... Pekne som to tam naniesol a cele dookola presiel a pritlacil prstom...
Vybral som zadnu sedacku a nadvihol tu mokru podlahu.. Nastastie bolo vtedy 4 dni pekne pocasie, tak to fajne vyschlo a mam po starostiach... v pripade potreby odstranenia toho silikonu by som skusil: http://www.denbraven.sk/sk/produkty/0780.htm
chci podekovat za paradne rozebrany tema. vracel jsem se ze spanelska a frncie a nemecko cely prselo, mel jsem na miste za ridicem bazen (E39 touring), pouzil jsem soudal fix all, doufam, ze se osvedci podobne jako treba den braven
Komu se nechce rozebírat tapecírunk a přetěsňovat dveře, tak pro toho mám jeden typ...zespoda dveří jsou 2 plastové špunty po jejich vyndání z obou zadních dveří je v autě sucho a neteče tam...
Hotomo píše:Komu se nechce rozebírat tapecírunk a přetěsňovat dveře, tak pro toho mám jeden typ...zespoda dveří jsou 2 plastové špunty po jejich vyndání z obou zadních dveří je v autě sucho a neteče tam...
konecne! to zni jednodusse pro antitalenty jako ja
Tak mam taky povodeň v autě. Všechno jsem dle popisu zde udělal a celkem vše šlo, až na odstranění toho asfaltu, to je fakt vopruz. Co mě ale překvapilo, kolik vody je pod kobercem a jak je strašně nacucanej ten molitan pod ním. Snažil jsem se vše vyždímat a vytřít, ale pořád to nechce vyschnout. Jsou tam snad litry vody!