Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Radio Bussines
u tech radii je dost problem,reverse jsi mel dvou dilny nebo v kuse??u dvoudilnych jsou asi tri druhy displeju a zalezi jak to je naprogramovany v datovy sbernici ja jsem zkousel jen vymenit jeden displej za druhej a cely se tokouslo,muze byt i v poruse samotny displej,jinak mam na prodej kazetu profesional s dvojim tunerem a daleko lepsim zvukem sam schanim takove cd mam bussines cd a zvuk je rozdil markantni,jedno reverse mam taky na prodej,ale to cely v kuse
Tak jsem systémem pokus-omyl přišel na to, že mám špatnou přechodku - přidal jsem další drát mezi originálním konektorem a rádiem a hodiny se objevily - neboli existuje "datové" spojení mezi autem a rádiem.
Jen ten kontrast displeje je stále mizerný - tak si kladu otázku, jestli není třeba mít v autě naprogramovanou lepší výbavu, aby se to meze sebou dohodlo.
Jen ten kontrast displeje je stále mizerný - tak si kladu otázku, jestli není třeba mít v autě naprogramovanou lepší výbavu, aby se to meze sebou dohodlo.
-
- Kontaktovat uživatele:
nedávno jsem koupil Business CD - je dvoudílné. Původní rádio jsem měl Business kazetu - vcelku. Existuje nějaká přechodka - redukce - v autě mám pouze jeden kabel (druhý jsem nenašel) který se dá napojit do mechaniky CD. K druhému kusu - displeji - však žádný kabel nevede....
Dokáže mi někdo poradit, jestli to jde vyřešit. Popř. prodám...
Díky
Díky
Neví nikdo jak vyřešit tento problém,chci dát do auta business cd ,je dvoudílné a chybí mi tam jeden konektor.Mám tam origo kazetu vcelku. dííííkyjossx píše:nedávno jsem koupil Business CD - je dvoudílné. Původní rádio jsem měl Business kazetu - vcelku. Existuje nějaká přechodka - redukce - v autě mám pouze jeden kabel (druhý jsem nenašel) který se dá napojit do mechaniky CD. K druhému kusu - displeji - však žádný kabel nevede....
Díky
mam otazku ohladom OEM radii v 525 tds, rok 1999. mam v nom radio+kazeta, jednodielne a ovladanie na volante. chcem radio+cd, ovladanie aby ostalo funkcne alebo horsia varianta radio+kazeta plus cd menic ale neviem ako budem ten cd menic zpredu ovladat. mam v tom bordel. prosim vysvetlite a poradte. dakujem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Gav328ci píše:Neví nikdo jak vyřešit tento problém,chci dát do auta business cd ,je dvoudílné a chybí mi tam jeden konektor.Mám tam origo kazetu vcelku. dííííkyjossx píše:nedávno jsem koupil Business CD - je dvoudílné. Původní rádio jsem měl Business kazetu - vcelku. Existuje nějaká přechodka - redukce - v autě mám pouze jeden kabel (druhý jsem nenašel) který se dá napojit do mechaniky CD. K druhému kusu - displeji - však žádný kabel nevede....
Díky
Jde to uplmne v pohode mam rv 98 a radio 2003 je to uplne jiny ten konektor(kulaty a placany piny) ale da se to vyresit prechodkou

Screw píše:mam otazku ohladom OEM radii v 525 tds, rok 1999. mam v nom radio+kazeta, jednodielne a ovladanie na volante. chcem radio+cd, ovladanie aby ostalo funkcne alebo horsia varianta radio+kazeta plus cd menic ale neviem ako budem ten cd menic zpredu ovladat. mam v tom bordel. prosim vysvetlite a poradte. dakujem.
S tou výměnou rádií ti neřeknu co a jak,ale sem si jist,že když si seženeš changer který sedí k tvému rádiu,tak hobudeš ovládat těma tlačítkama,nějak podobně jako rádio. Prostě místo přepnutí stanice,se ti pustí další skladba. Ovládani hlasitosti ti vysvětlovat nemusím.Jestli se nepletu tak na uložené stanice máš 6 knoflíku,co by znamenalo že tlačítko číslo 3 by bylo v modu changer cd3.

-
- Kontaktovat uživatele:
Take mam Business s kazetou, ale nastesti je v kufru CD changer...
Ma nekdo zkusenosti s dodelanim AUX vstupu pro pripojeni napr MP3 prehravace?
Nouzove pouzivam FM Transmiter, ale 3.5Jack by byl lepsi... v CR se transmiter pouzit da, ale v cizine je to tragedie, cele pasmo je precpane...
Jako uplne posledni moznost je vymena radia, ale to se mi moc nechce...
Ma nekdo zkusenosti s dodelanim AUX vstupu pro pripojeni napr MP3 prehravace?
Nouzove pouzivam FM Transmiter, ale 3.5Jack by byl lepsi... v CR se transmiter pouzit da, ale v cizine je to tragedie, cele pasmo je precpane...
Jako uplne posledni moznost je vymena radia, ale to se mi moc nechce...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim
resim problem z radiem u e39 ktery je umistene v levem zadnim blatniku,radio piska(vadne radio)problem je ze nejede zadna rozumna stanice a cd menic jede ale vzhledem ze to jede pres to radio,tak to taktez piska,jedna se o radio profesional a kdyby tu byl nekdo kdo to radio ma a chtel se to strelit,urcite bych ho koupil.
pak je este jedna moznost celi to predelat na klasicky radia co bezne prodavaj v obchodech,ale pak bych nemoch ovladat PC a to nechci,celi ten panel z dispejem se demontuje a nahradi se to vyplni ze sefletem pro radio.
Jestli je tu nekdo kdo tento sami problem resil jestli by neporadil.
Predem dekuji za odpoved.
resim problem z radiem u e39 ktery je umistene v levem zadnim blatniku,radio piska(vadne radio)problem je ze nejede zadna rozumna stanice a cd menic jede ale vzhledem ze to jede pres to radio,tak to taktez piska,jedna se o radio profesional a kdyby tu byl nekdo kdo to radio ma a chtel se to strelit,urcite bych ho koupil.
pak je este jedna moznost celi to predelat na klasicky radia co bezne prodavaj v obchodech,ale pak bych nemoch ovladat PC a to nechci,celi ten panel z dispejem se demontuje a nahradi se to vyplni ze sefletem pro radio.
Jestli je tu nekdo kdo tento sami problem resil jestli by neporadil.
Predem dekuji za odpoved.