Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tipy a triky u BMW E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
HansE34

#81 Příspěvek od HansE34 »

slava6 píše:Funguje to tak že páčku co je na blinkry tak dáš do polohy jako by jsi chtěl blikat a pak jí posuneš ve stejném směru ještě dál, musíš překonat trochu odpor jako když dáváš zpátečku, taky je tam taková zarážka, a dobrý je to k tomu, že když třeba parkuješ ve tmě u chodníku tak nemusíš svítit všemi světly ale jen polovinou

to je mi jasný, tak jsem to zkoušel ale stejně prd
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Alexru píše:A ma to i e36?To s tema blinkrama?

Jak která, zkoušeli jsme to na víc kusech a některé to mají a jiné ne. Moje například to má.
slava6

#83 Příspěvek od slava6 »

aha tak já myslel že to mají všechny, jak 36 tak 34, zatím u všech co jsem měl to bylo
Alexru

#84 Příspěvek od Alexru »

Tak ja to dneska zkusil jen tak na polovinu.Jakoze ta packa na blinkry jde prez ten malej odpor,ale nevedel jsem co dal?!Ted jsem docet ten zbytek a zitra to zkusim.Budu mit nastartovano a udelam to a podle toho by to melo teda svitit na tu stranu na kterou vlastne prekonam ten odpor,nebo bych chtel dat blinkr ze..Jinac mam e36 je to uplnej social,az na to,ze ma kontrolku na pasy,to je tak jediny.Jen pro informaci.Takze kdyz to pujde,tak to museji mit vsechny. :wink: Zatim napisu Alex
Mikey89
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Mikey89 »

Jen tak mimo téma trošku, je tu nějaký E34kař z Jablonce n.N. nebo okolí? Pěkných E34 tu jezdí docela dost, ale tak... to asi všude :D Tak jen jestli náhodou.....
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Alexru píše:Tak ja to dneska zkusil jen tak na polovinu.Jakoze ta packa na blinkry jde prez ten malej odpor,ale nevedel jsem co dal?!Ted jsem docet ten zbytek a zitra to zkusim.Budu mit nastartovano a udelam to a podle toho by to melo teda svitit na tu stranu na kterou vlastne prekonam ten odpor,nebo bych chtel dat blinkr ze..Jinac mam e36 je to uplnej social,az na to,ze ma kontrolku na pasy,to je tak jediny.Jen pro informaci.Takze kdyz to pujde,tak to museji mit vsechny. :wink: Zatim napisu Alex

Je to asi jako se zařazením zpátečky, přetlačit pružinku dál za polohu blinkru a páčka tam zůstane viset.
ARMAN

#87 Příspěvek od ARMAN »

Mikey89 píše:Jen tak mimo téma trošku, je tu nějaký E34kař z Jablonce n.N. nebo okolí? Pěkných E34 tu jezdí docela dost, ale tak... to asi všude :D Tak jen jestli náhodou.....
spiš se zeptej tady http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=29624 :)
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#88 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Já ještě nepochopil k čemu je ta funkce dobrá? Zajímalo by mě kolik lidí jí používá a nebo aspoň ví proč tam je? :roll:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Já ji používám při parkování u krajnice v neosvětlených místech - rozsvítím jen stranu čouhající do silnice. Ono v odběru je přece jenom rozdíl, jestli svítí dvě nebo čtyři žárovky.
Mikey89
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Mikey89 »

Já to zkoušel, nad blinkrama mám ještě jednu polohu ale páčka v nich nezůstane viset, takže sem za světla zjistil velký kulový.... Zkusim to někdy až budu parkovat v noci....
BJS

#91 Příspěvek od BJS »

Mikey89 píše:Já to zkoušel, nad blinkrama mám ještě jednu polohu ale páčka v nich nezůstane viset, takže sem za světla zjistil velký kulový.... Zkusim to někdy až budu parkovat v noci....

No páčka sa vráti do polohy blinkra, tam ju nechaj a vyber kľúč. Vybraná strana (pravá, alebo ľavá) bude svietiť na obrys.
radokrno

#92 Příspěvek od radokrno »

jojo to je dobrá vychytávka...ráno to zkusim eště u jedný 36.. :D :wink:
Mikey89
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Mikey89 »

BJS píše:
Mikey89 píše:Já to zkoušel, nad blinkrama mám ještě jednu polohu ale páčka v nich nezůstane viset, takže sem za světla zjistil velký kulový.... Zkusim to někdy až budu parkovat v noci....

No páčka sa vráti do polohy blinkra, tam ju nechaj a vyber kľúč. Vybraná strana (pravá, alebo ľavá) bude svietiť na obrys.

Takže mám při tom mít světla zapnutý nebo vypnutý?
ZaK
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od ZaK »

vypnuté
Alexru

#95 Příspěvek od Alexru »

To je jak u blbejch na dvorku,hele ja to zkousel a nic,ale ted tady pises ze mam mit vypnuty svetla,takze jak to je?jestli je to tak,ze otocim klicek do prvni polohy,pretlacim blinkr na libovolnou stranu,vyndam klicek a ono to pak bude svitit obrysovkama na tu stranu na kterou jsem to dal?? :oops: dik
ZaK
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od ZaK »

Klíček v zapalování mít vůbec nemusíš a světla musí být vyplé. Prostě zapneš blinkr na tu stranu na které chceš aby ti parkovačky svítily, přetlačíš to přes tu jakože pružinu a necháš ten blinkr zaplý. Nic víc, nic míň.
Mám e34 bez Licht modulu a funguje to, kamoš má e34 s Licht modulem a jede mu to také.
Alexru

#97 Příspěvek od Alexru »

Jo parada tak takhle to funguje!Aspon jsem zase o neco chytrejsi :lol: diky
Mikey89
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Mikey89 »

Jo funguje mi to taky :) Při vypnutym motoru se dá zapnout levá nebo pravá parkovačka a zadní světlo.... Ale k čemu je dobrý sem moc nepochopil, možná když se chci ve tmě podívat před auto a nerozsvěcet obě světla :D
Alexru

#99 Příspěvek od Alexru »

Spis pro vyjimecne situace. :lol: :?:
radokrno

#100 Příspěvek od radokrno »

Mikey89 píše:Jo funguje mi to taky :) Při vypnutym motoru se dá zapnout levá nebo pravá parkovačka a zadní světlo.... Ale k čemu je dobrý sem moc nepochopil, možná když se chci ve tmě podívat před auto a nerozsvěcet obě světla :D

ty moc v místě kde je vozovka a pouze jen okrajové místo pro parkování moc nestojíš ve tmě???aby ti toho mazla někdo nerozstřelil a pokud jo tak máš jednu z dalších doplnujících informací pro PČR a Pojištovnu :wink:
joooooo je to krásný todleto :P
Odpovědět