Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tipy a triky u BMW E34
-
- Kontaktovat uživatele:
Je víc druhů budíků v 34kach - od úplně sociálních s mechanickým počítadlem KM, přes s digi počítadlem až po s "check controlem" ....
Test se dá udělat na všech digi určitě, mechanické jsem nezkoušel..
Buď se drží levý (je-li JEN levý) tlačítko (tj nulování denních KM) + klíč ve spínačce z polohy úplně vypnuto na polohu "rozsvícené KM", nebo se drží pravé (check) tlačítko + spínačka tuším až na polohu 2 (zaplé zapalování).
Ale možná kapku kecám, už si to nevybavuju úplně přesně, ale takhle nějak to bylo...
Test se dá udělat na všech digi určitě, mechanické jsem nezkoušel..

Buď se drží levý (je-li JEN levý) tlačítko (tj nulování denních KM) + klíč ve spínačce z polohy úplně vypnuto na polohu "rozsvícené KM", nebo se drží pravé (check) tlačítko + spínačka tuším až na polohu 2 (zaplé zapalování).
Ale možná kapku kecám, už si to nevybavuju úplně přesně, ale takhle nějak to bylo...
-
- Kontaktovat uživatele:
radokrno píše:já mám jen s tim dením nulováním km....CC nemám...je ten čudlík CC jen na tuto kontrolu nebo má i jiný význam..???
Pokud ti panel hlásí víc chyb tak se tím dají přepínat

Tak sem to zkoušel, nejdřív mi to na panel začlo psát nějak identifikační čísla nebo co, pak se rozsvítil, tacháč a otáčkoměr se vytočili do poloviny a ostatní budíky se protočily tam a zpátky... Takhle to má fungovat?