nemate nejakej tip na neorig. predni loketni operku, ktera by do E34 sla dobre zamontovat, aby to ale i dobre vypadalo? orig. nemuzu sehnat (cerna kuze), ale nechci nejakej tunerskej hnus...
rakeesh píše:nemate nejakej tip na neorig. predni loketni operku, ktera by do E34 sla dobre zamontovat, aby to ale i dobre vypadalo? orig. nemuzu sehnat (cerna kuze), ale nechci nejakej tunerskej hnus...
kámoš měl v e34 neorigo takovou velkou černou mrchu, ale nevim kde ji sehnal, zkusim zjistit....
Já myslím,že tady je špatný řešení i origo,tedy pokud myslíme ten klacek co je z boku sedačky. Jako je to praktická věc,ale u 34 je prostě divná Na jednu stranu jsem rád,že jí už na těch novejch sedačkách nemám
Blackie píše:Já myslím,že tady je špatný řešení i origo,tedy pokud myslíme ten klacek co je z boku sedačky. Jako je to praktická věc,ale u 34 je prostě divná Na jednu stranu jsem rád,že jí už na těch novejch sedačkách nemám
ja to miluju, zaprvy je to proste dobove resena vec, velmi pohodlna a pouzitelna, zadruhy ani nevim co ..ja kdyz dal anatomy, tak jsem tam tyhle karosa operky dobastlil a u 540ky je nemam a sere me to, ale nemel bych srdce je tam dodelavat..
Jako mě taky chybí,ale ten vzhled mě prostě odrazuje je dodělat do toho interieru... Na starejch sedačkách sem je měl a paráda,ale není to prostě koukatelný
malinkej dotaz....vyhřívání zadního okna u E-34...oknoje dobrý to propípám kdekoli i tak deset centimetrů před oknem na kabelech ale jakmile zapnu vyhřívání tak nepropípám kabely od okna k relé ,,čudlík svítí ale okno nehřeje..zatim nevim jestli funguje poněvadž nemrzlo,ale až bude a nebude to hřát tak nevim kde hledat chybu...kde je relé pro výhřev zadního okna kde pojistka..???jak to zjistit..na dotek to okino nehřeje...
Ty nemaš po ranu zapocena okna? nebo po tom co auto stalo venku zapni vyhřev a za 5-10 minut na něj dejchej z vnitřni strany a uvidiš jestli funguje. Mě funguje nějak pomalu v 3ce to hřalo rychlejc