Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 ramena - jakou značku zvolit?
Už delší dobu je na Sbazaru inzerát na 8 dílnou sadu přední nápravy E39, tzn. 4x přední ramena, 2x ax. táhla řízení, 2x stabíky, má to být od výrobce ATP germany, ale nikde na netu jsem výrobky od této firmy nenašel. Cena za sadu je dost nízká. Znáte jí někdo, máte s tím zkušenosti? Pořád si říkám zda to zkusit koupit nebo raději dát jednou tolik a koupit díly od Mayle HD, FEBI či TRW. Před rokem za ty ATP chtěl 8,5tkč a nyní jen 6,5tkč
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 84726.html
http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbaza ... 84726.html
Dnes jsem zkontaktoval toho prodejce z Sbazaru a on tvrdí, že je sám používá. Je s nima spokojen a že je to průměrná kvalita za vynikající cenu, tzn. nemám průměrné auto, takže nechci průměrná ramena.
Již mám cenovou nabídku od fa. HASPA a nyní se rozhoduji od kterého výrobce je tedy koupit. Dokažete mi dát typ? Ceny se liší o pár stovek, takže na ceně nezáleží.
1) FEBI
2) TRW
3) Mayle HD
Již mám cenovou nabídku od fa. HASPA a nyní se rozhoduji od kterého výrobce je tedy koupit. Dokažete mi dát typ? Ceny se liší o pár stovek, takže na ceně nezáleží.
1) FEBI
2) TRW
3) Mayle HD
-
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:Dnes jsem zkontaktoval toho prodejce z Sbazaru a on tvrdí, že je sám používá. Je s nima spokojen a že je to průměrná kvalita za vynikající cenu, tzn. nemám průměrné auto, takže nechci průměrná ramena.
1) FEBI
2) TRW
3) Mayle HD
Prosííímtě nekupuj To....!!!! Já to koupil a neuveřitelně sem si nasral do bot. Jestli to je ten z okolí Plzně tak to neber, pokud to po 10tis se to odporoučelo a teď mě to čeká znovu celý auto

Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
Lucas87 píše:Studna píše:Dnes jsem zkontaktoval toho prodejce z Sbazaru a on tvrdí, že je sám používá. Je s nima spokojen a že je to průměrná kvalita za vynikající cenu, tzn. nemám průměrné auto, takže nechci průměrná ramena.
1) FEBI
2) TRW
3) Mayle HD
Prosííímtě nekupuj To....!!!! Já to koupil a neuveřitelně sem si nasral do bot. Jestli to je ten z okolí Plzně tak to neber, pokud to po 10tis se to odporoučelo a teď mě to čeká znovu celý auto![]()
jo teď nato koukám no, je to on, takže ve vlastním zájmu to nekupuj. Odešlo natom postupně spusta věcí.. kdyžtak řeknu všechny komplikace.
Díík moc, na tuto jsem čekal a právě proto jsem to sem napsal. Myslím, že jsi teď pomohl určitě více lidem, kteří to chtěli koupit. Ještě jednou dík za info a radu. Klidně se rozepiš, určitě to bude zajímat nás všechny.
Doplním že Lemforder = LMI a že podle některých lidí jsou některé díly Meyle HD kvalitnější resp. víc vydrží než origo. Meyle HD mají někdy také jinou konstrukci než origo, třeba ramena s vyměnitelnými čepy na E46 (origo se musí měnit celé rameno) nebo celokovové čepy na E36.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
Studna píše:Lucas87 píše:Studna píše:Dnes jsem zkontaktoval toho prodejce z Sbazaru a on tvrdí, že je sám používá. Je s nima spokojen a že je to průměrná kvalita za vynikající cenu, tzn. nemám průměrné auto, takže nechci průměrná ramena.
1) FEBI
2) TRW
3) Mayle HD
Prosííímtě nekupuj To....!!!! Já to koupil a neuveřitelně sem si nasral do bot. Jestli to je ten z okolí Plzně tak to neber, pokud to po 10tis se to odporoučelo a teď mě to čeká znovu celý auto![]()
jo teď nato koukám no, je to on, takže ve vlastním zájmu to nekupuj. Odešlo natom postupně spusta věcí.. kdyžtak řeknu všechny komplikace.
Díík moc, na tuto jsem čekal a právě proto jsem to sem napsal. Myslím, že jsi teď pomohl určitě více lidem, kteří to chtěli koupit. Ještě jednou dík za info a radu. Klidně se rozepiš, určitě to bude zajímat nás všechny.
Neni zač... nechci aby naletěl někdo další.
Mno začlo to už při montáži kdy nesedeli silentbloky na ramenech.... potom asi tak po cca 5 tis začlo něco zepředu vrzat.. netěsná prachovka na čepu řízení...... mno a pak začínalo auto postupně víc a víc plavat až sem zjistil že je celej předek KO. Zadek tolik ne, ale každopádně je to nanic. Prostě vyhozený peníze a teď mě to čeká znova a jedině origo na tohle se můžu vys*at.
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
-
-