Mam E39 530d
Předchozí majitel kupoval do tohoto auta nějaký chip a nechával si ho montovat v auto help kde to provedli neodborně netušim kde bylo kupováno a ani o jaký chip jde.. dělalo to neplechu tak mi to kamarád vytáhnul ted by mne zajímalo jestli je tu někdo kdo by to dokázal zapij a zprovoznit... Mít chip v obejváku na stole se mi zdá jako škoda
Mám to stejný auto co ty, ale dávat tam chip mě po najetí 280 tisících ani nenapadlo. A o kom vím, že si tam nějaký chip dával, tak to nebylo nic extra, akorát jim dřív odcházela hardy spojka.
Tu gumu si mile rád koupim novou jen když bude větší výkon a menší spotřeba tak těch pár kaček objetuju. Mne zajímá jak zapojit ten chip. Potřebuju zapojit ten co mam aby zbylo na Hardy spojku
měl jsem 530D 135KW a nechal jsem si přeprogramovat ŘJ a místo 183ps tam mělo být 220ps. nevím jestli tam bylo opravdu tolik ale nárůst výkonu byl razantní a co se spotřeby týče, tak tu jsem měl dlouhodobou 6,9. Je pravda ale že najedu hodně km po dálnici ale ve městě to žralo cca 7,8. spotřeba se mi tedy určitě o pullitr -možná víc- snížila. co se spojky týče, tak jsem s autem najel 100 000 a nic takže moje zkušenost pozitivní.