vím že se to tu řešilo 101x a taky sem ted´ pročetl 1001 příspěvků ale někdo píše 74,1mm a někdo 74mm....mám kola ze 7er styling 37 a potřebuju je dát na pětku E39ku!tak jak to je?máte někdo nějakou tabulku nebo tak?díky kluci
libovka píše:Rozteč je u bmw 5x120,ale tebe spíš zajímá středová díra která je u E38 menší než u E39 a tudíž ti tam ty kola nepujdou.
kua vidíš,díky!překlep...
vím že mi tam nepůjdou taky už sou na oživovací kůře...jen potřebuju vědět tu díru přesně ...každej si píše co chce...74....74,1. a ostatní bmw 72,5...72,6...taky sem našel 72,4
Ale když si budeš objednávat kola,tak v katalogu je rovných 74mm... Takže nic jinýho... Ostatní mají 72.5mm... Jelikož dělám v pneuservise,tak bych to mohl vědět a v několika katalogách je to i takhle napsaný...
Blackie píše:Ale když si budeš objednávat kola,tak v katalogu je rovných 74mm... Takže nic jinýho... Ostatní mají 72.5mm... Jelikož dělám v pneuservise,tak bych to mohl vědět a v několika katalogách je to i takhle napsaný...
MurphyCZek píše:Půjde ti to víc do blatníku a rozdíl je 7 mm. Nevím na co ty kola budeš dávat, ale já mám na e39 to samý 8x18 a ET 13. Místa je tam dost.
jde o to že mám kola styling37 na E39ku ale jsou ze 7er tak mají ET13 namísto ET20 ale mam přední 8"kola ve špatném stavu tak přemýšlím že ty přední koupím nová-chtějí za ně podle ETK 400E ale mel bych na predku styling 37 na petku a na zadku styling 37 ze sedmy která je má 9,5" misto 9"
Tak ten předek je asi bez problémů, páč tam asi koupíš to, co tam půjde, ale s tím zadkem fakt nevím. Podle katalogu udávají pro 5er i pro 7er na zadek ET 24 nebo 25, což podle mě taky není velký rozdíl. Mělo by to fungovat, ale ruku do ohně za to nedám. Tak zase nic nevíš, co?
MurphyCZek píše:Tak ten předek je asi bez problémů, páč tam asi koupíš to, co tam půjde, ale s tím zadkem fakt nevím. Podle katalogu udávají pro 5er i pro 7er na zadek ET 24 nebo 25, což podle mě taky není velký rozdíl. Mělo by to fungovat, ale ruku do ohně za to nedám. Tak zase nic nevíš, co?
s tim zadkem je to v klidu znam dva borce co mají tyto kola ze 7er a po zvětšení díry padnou prej jak prdel na hrnec i s předepsanýma gumama 265/35 ...už se těšim na ty salámy
jaký sis kupoval alu v bmw?kolik vyšli?jen pro zajímavost
MurphyCZek píše:Tak to jsou přesně ty, do kterých půjdu, když mě ty moje zklamou. Tohle je styling 65 myslím ne? Ty moje jsou repliky styling 135.
ano je to 65ka...koupil sem je za 6000tis ale po chvili sem zjistil ze sou meké jak houba tak sem je poslal dál...byt tebou tak do nich nechodim!!!bud nejakej kvalitní vyrobce nebo origo!!!nic jiného!!!!