Nazdar chlapi.Mal by som na vas otazku.mam e39 535iA r.v. 97.auticku davam co potrebuje teraz po vymene oleja v prevodovke,diferaku,servo,v motore,nove sviecky,nove tesnenia v motore atd .Lenze ked davam sprinty s inymi autami tak proste nemam sancu.vobec mi netaha od spodnych otaciek v com to moze byt??radiaca jednotka?...poradte prosim!!!dakujem! PS som zufaly:((
A este mam otazku...ked to bude v tej riadiacej jednotke tak ta sa musi kupit nova z bavarie alebo sa da pouzit z druheho auta,alebo sa ta moja da nejako naprogramovat...dakujem!
Z jiného auta - stejného modelového typu - ano. Osobně to považuji za efektivnější,sehnat vrakované,zkusit prohodit a buďto koupit,nebo dát kilo děkovného. A s těmi více servisi se plně ztotožňuji - dva zedníci se stejným nářadím také postaví dvě jiné zdi a za odlišný peníz.
No on ale zabudol poznamenať že nebol v servise dakde v dedinke,ale priamo v BMW.Vraj sa boja preprogramovat RJ.lebo neni v záruke a mohlo bi ju odpaliť.Ak zozenie druhu RJ.treba ju dako sparovat,alebo len prehodit?